Also Cloud neemt Belgische IoT provider All things Talk over

27 juni 2019

Met de overname van de IoT-platformspecialist AllThingsTalk blijft ALSO haar technologische expertise en haar IoT-aanbod (internet of things) uitbreiden. Het platform van het bedrijf vergemakkelijkt de acquisitie, aggregatie, visualisatie en evaluatie van machine- en sensorgegevens.

Hierdoor kunnen leveranciers, netwerkaanbieders, ISV’s, systeemintegrators en wederverkopers oplossingen op maat aanbieden voor hun IoT-projecten aan bedrijven in verschillende industriële sectoren.

Het IoT-platform van AllThingsTalk is een oplossing die kan worden gebruikt voor verschillende scenario’s en taken in de IoT-omgeving. Het maakt de levering, het beheer en de controle van apparaten, toepassingen en diensten mogelijk, evenals het gebruik van analyse- en beveiligingshulpmiddelen. Het platform biedt onder andere een omgeving voor agile rapid proto-typing, voor de uitrol van connected producten en voor visualisatie tools.
 

Door het platform in zijn portfolio op te nemen, versterkt ALSO ook zijn IoT Business Unit, opgericht in 2016, en biedt het zijn huidige en toekomstige partners een uitgebreid ecosysteem – van distributeurs met toegevoegde waarde aan sensorfabrikanten, telecommunicatie- en softwareleveranciers tot servicewederverkopers – en als een veelbelovende optie om hun producten en diensten te integreren in individuele IoT-platformoplossingen en ze vollediger te marketen.

Een volgende stap in de komende maanden is de integratie van het AllThingsTalk IoT-platform in de ALSO Cloud Marketplace. Op die manier kunnen wederverkopers op verbruik gebaseerde abonnements- en factureringsmodellen aanbieden voor verschillende producten, diensten en voordelen. “Met ons succesvolle ALSO Cloud-platform, het virtualisatieplatform van Ludium en het nieuwe IoT-platform van AllThingsTalk, wordt ALSO ook een krachtige technologieprovider”, merkt Gustavo Möller-Hergt op bij de verdere uitbouw van zijn bedrijf.
 
Peter Witsenburg

Peter Witsenburg

Information Security Implementation Lead Manager/Auditor & Data Protection Trainer in how to become GDPR compliant

Pin It on Pinterest

Share This