Samenwerken met Belgium Cloud?

Bij Belgium Cloud staat innovatie in ICT centraal. Met traditionele ICT-omgevingen is het steeds moeilijker om de business goed te ondersteunen. Innovatieve oplossingen op het gebied van bijvoorbeeld cloud computing, mobility, Big Data, Business Analytics, software defined datacenters en open source kunnen echter helpen om de IT-omgeving ingrijpend te moderniseren en klaar te maken voor de toekomst. Op onafhankelijke en journalistieke wijze informeert Belgium Cloud haar lezers over producten, leveranciers en technieken om zo de juiste investeringsbeslissing te nemen.

Belgium Cloud biedt de bezoekers van de website, de abonnees van de e-mailnieuwsbrieven en de lezers van het magazine een constante stroom van informatie. 24 uur per dag op de website met de nieuwsberichten en wekelijks met de e-mailnieuwsbrieven

Adverteren is de meest voor de hand liggende mogelijkheid om met deze doelgroep in contact te komen. Maar ook met alle andere onderdelen uit de marketingmix (van PR tot en met de organisatie van een eigen event) kunnen we u van dienst zijn. Neem voor een maatwerkoplossing contact op met:

Robbert Hoeffnagel
robbert@belgiumcloud.com
+31 65 128 20 40

Pin It on Pinterest