Visie & Missie

Belgium Cloud informeert en adviseert Belgische ondernemers. Belgium Cloud is een onafhankelijke informatieportaal voor Belgische ondernemers. Als uw liaison tussen business en IT leveren wij onpartijdig advies én concrete resultaten. De Raad van Advies adviseert u op grondige wijze over de kansen die de cloud uw business biedt.The Advisory Board kent daartoe een perfecte mix van ondernemers en IT-specialisten. Zij staan klaar om Belgische bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van hun wereldwijde ambities.

Wij zijn één team
Wij zijn adviseurs die uw bedrijf te begrijpen. Ons doel is om uw bedrijf te verbeteren. Wij bereiken dit dankzij ons uitgebreide netwerk van experts en partners.

Wij realiseren uw doelstellingen
We koppelen cloud-technologie aan uw zakelijke doelstellingen en bieden u een weloverwogen en goed onderbouwd advies. Zonder verdere verplichtingen voor u als ondernemer.

Doelstellingen Belgium Cloud
Belgium Cloud verenigt als online community, kennisbank en kwaliteitslabel ICT-experts. Belgium Cloud biedt u de gelegenheid om informatie over cloud computing uit te wisselen en advies heb vragen aan een onafhankelijke Advisory Board. Door het delen van kennis en expertise proberen we vragen te beantwoorden en verwarring met betrekking tot de cloud te voorkomen. Onze missie is:

  • Om het begrip van de cloud-concept op de Belgische markt te verbreden
  • Om een kwaliteitslabel voor Belgische cloud-initiatieven te ontwikkelen
  • Het meten en vergroten van de impact van de cloud in Belgische bedrijven en organisaties

Kijk hier naar de persconferentie ten tijde van de oprichting van Belgium Cloud in 2011. Met een interview met Rudi Lenaerts op Kanaal Z / Canal Z (in het Nederlands)

Pin It on Pinterest