Mastercard ondersteunt startups in Benelux met fintech-competitie

5 juli 2024

Via het ‘Mastercard for Fintechs’ programma kunnen tien fintechs uit de Benelux pitchen voor een jaar huurondersteuning ter waarde van max. € 12.000*, waardoor ze zich meer op hun kernontwikkeling kunnen richten.

Alle deelnemers krijgen daarnaast toegang tot fintech trainingsprogramma’s. Mastercard for Fintechs biedt fintech startups zo de kans om gebruik te maken van zowel Mastercards trainingen, maar daarnaast ook om Mastercards netwerk te leren kennen, zichtbaarheid te creëren bij relevante stakeholders en financieringskansen te signaleren bij de partners van Mastercard die ze tegenkomen tijdens het traject.

Op 4 oktober kiest een vakjury van Mastercard medewerkers en externe partners tijdens een evenement in Amsterdam drie winnaars die innovatieve oplossingen bieden op het gebied van betalingen, bankieren, mkb, embedded finance, nieuwe betaalmogelijkheden, Web3, blockchain en greentech. De drie fintechs die in Amsterdam winnen, mogen daarna nog een keer pitchen tijdens de Europese finale in Parijs om kans te maken op de finaleprijs van € 50.000 prijzengeld, mentorbegeleiding van experts, en directe instroom in het wereldwijde Start Path-programma van Mastercard.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This