Ant Group neemt Nederlandse betalingsspecialist MultiSafePay over

5 juli 2024

Het Chinese Ant Group heeft de Nederlandse betalingsfirma MultiSafePay overgenomen. Met deze overname zal MultiSafePay worden geïntegreerd met Antom, een dochteronderneming van Ant International, dat momenteel eCommerce in meer dan 40 markten ondersteunt met betalingen in meer dan 100 valuta’s.

MultiSafePay bedient handelaren met omnichannel betalingsdiensten die meer dan 40 internationale betaalmethoden verbinden, waaronder kaarten, e-wallets, BNPL (buy now, pay later), en mobiel en internetbankieren. Naast het bieden van een breed scala aan betaalopties, brengt Antom ook een reeks marketing- en digitaliseringsdiensten voor lokale en regionale bedrijven naar de samenwerking.

Gary Liu, algemeen directeur van Antom Global, zegt over de overname tegenover Finextra, een website over fintech: “KMO’s zijn de pijlers van regionale en wereldwijde welvaart. Met digitale innovaties kijken we ernaar uit om samen met cross-sector partners meer veilige, flexibele en efficiënte betalingsoplossingen te bouwen, zodat kleine bedrijven kunnen gedijen in een werkelijk inclusief en duurzaam wereldwijd handelsecosysteem.”

De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt, hoewel eerdere geruchten over de combinatie een prijs van ongeveer $200 miljoen suggereerden.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This