Vertiv lanceert nieuwe AI Hub

12 juni 2024

Hoewel het aantal AI-toepassingen met een ongekend tempo groeit, is deskundige informatie voor datacenters die pionieren met AI nog altijd schaars. Als reactie op deze kenniskloof heeft Vertiv de AI Hub in het leven geroepen. Partners, klanten en andere bezoekers van deze website krijgen toegang tot informatie van experts, referentieontwerpen en hulpmiddelen om aan de slag te gaan met AI-infrastructuren.

De Vertiv AI Hub bevat in whitepapers, brancheonderzoek, tools en stroom- en koelingsontwerpen voor retrofits en nieuwe datacenteromgevingen. De nieuwe bibliotheek biedt referentieontwerpen voor schaalbare vloeistofkoeling en stroominfrastructuur om huidige en toekomstige chipsets met een vermogensdichtheid van 10 tot 140 kW per rack te ondersteunen.

De Vertiv AI Hub stelt organisaties in staat om effectief in te springen op de snelle en constante wijzigingen van hun AI-technologie en de ondersteunende infrastructuur. Deze dynamische website wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe content, zoals een speciaal certificeringsprogramma voor AI-infrastructuren voor partners.

“Vertiv staat bekend om het delen van unieke, nieuwe technologieën en inzichten voor de datacenterindustrie”, zegt Giordano Albertazzi, de CEO van Vertiv. “We streven ernaar om onze klanten toegang te bieden tot diepgaande kennis, het meest uitgebreide portfolio van oplossingen en vakkundig advies. Op die manier kunnen ze als een van de eersten energie-efficiënte AI-stroom- en koelinfrastructuur implementeren voor hun huidige en toekomstige omgevingen. Dankzij onze nauwe samenwerking met toonaangevende chipfabrikanten en innovatieve datacenterexploitanten bevinden wij ons in dé positie om klanten en partners op weg te helpen in hun AI-reis.”

Sean Graham, onderzoeksdirecteur Datacenters bij IDC: “Organisaties in vrijwel elke sector verkennen de mogelijkheden om zakelijke waarde te creëren met AI. Wat de implementatie van de infrastructuur betreft zijn er echter meer vragen dan antwoorden. Een erkende leverancier van infrastructuuroplossingen als Vertiv is waardevol voor bedrijven die bezig zijn met de ontwikkeling van een AI-strategie en behoefte hebben aan een centrale bron van informatie.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This