True en Fullstaq kondigen fusie aan binnen The Digital Neighborhood

28 mei 2024

Managed cloud provider True en cloud native service provider Fullstaq – beide onderdeel van The Digital Neighborhood – hebben aangekondigd dat ze vanaf 1 oktober 2024 zullen fuseren onder de nieuwe bedrijfsnaam TrueFullstaq. Daarmee wil de combinatie een meer dominante speler op het gebied van cloud native technologieën in Noord-Europa worden.

TrueFullstaq zal de gecombineerde krachten van True’s managed hosting en managed cloud services met Fullstaq’s expertise in Kubernetes en cloud native oplossingen samenbrengen. Met ruim 1335 consultants, engineers en andere medewerkers in dienst, richt het nieuwe bedrijf zich op het bedienen van de 2400 bestaande klanten van The Digital Neighborhood, met een dienstenpakket dat reikt van cloud migraties tot complete implementaties en beheer van cloud infrastructuur.

Beide organisaties zeggen een belangrijke rol te hebben gespeeld op het gebied van Kubernetes, voortkomend uit een rijke achtergrond in de open source community. Ze hebben samen honderden bedrijven ondersteund bij het optimaliseren van hun applicaties op dit platform.

Marilou van Doorn, CEO van True, benadrukte de potentie van de fusie: “Deze fusie biedt ons meer zakelijke mogelijkheden, creëert win-win situaties voor onze klanten en versterkt onze rol als partner in hun gehele cloud native journey.” Gerrit Tamboer, CEO van Fullstaq, voegde toe: “Sinds Fullstaq vorige zomer deel uitmaakte van The Digital Neighborhood, zagen we direct synergie tussen onze bedrijven. Deze fusie stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen in hun cloud native avontuur.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This