Trend Micro presenteert nieuw partnerprogramma

28 mei 2024

Trend Micro introduceert een nieuw partnerprogramma dat ontworpen is om de winstgevendheid van partners te vergroten, meer leads te genereren en hun diensten en opleidingsmogelijkheden uit te breiden.

“Ons nieuwe partnerprogramma is een belangrijke stap in onze toewijding aan het kanaal en ons vermogen om de groei en winstgevendheid van partners te ondersteunen”, aldus Nadine Serneels, Director Belux – Sales, Channel & Marketing bij Trend Micro. “Door onze focus op eenvoud en flexibiliteit, bieden we onze partners de kans om zich samen met Trend Micro te ontwikkelen en een bredere ontwikkeling te omarmen naar een service-georiënteerde business.”

Te midden van escalerende cyberrisico’s en IT-complexiteit, moeten Trend Micro partners reageren op de veranderende vereisten van klanten en hun aanbod aanpassen van oplossingen naar diensten, van detectie naar preventie en van beveiliging naar risicobeheer. Met Trend Vision One – waardoor klanten risico’s over hun hele aanvalsoppervlak kunnen beheren – hebben partners een krachtig platform om hen met deze transitie te helpen.

Om het uitgebreide aanbod van technologische mogelijkheden en de veranderende eisen van de markt te ondersteunen, heeft Trend een partnerprogramma gecreëerd dat onder meer het volgende levert:

 • Een wereldwijde basis voor groei en winstgevendheid
 • Eenvoud voor meerdere partnertypes en voordelen
 • Objectieve inzichten in de capaciteiten van partners
 • Een Partner Enablement & Learning Map die verder gaat dan producttraining
 • Customer Success-tools en programma’s om groei te ondersteunen
 • Een Partner Capability Model (PCM) om het succes van partners in kaart te brengen

Met de implementatie van het Trend partnerprogramma kan het kanaal zijn verdienpotentieel exponentieel vergroten en tegelijkertijd de ontwikkeling van diensten en opleidingsmogelijkheden vergroten.

Andere voordelen voor partners zijn:

 • Generatieve AI-mogelijkheden in Trend Vision One maken het voor SOC-teams mogelijk om dagelijkse workflows te versnellen en prestaties en productiviteit te verbeteren.
 • Meer winstgevendheid met gestapelde voordelen, waaronder dealparticipatie en co-selling, concurrerende private aanbiedingen en influenced revenue uit diensten en consulting voor erkende partners.
 • Uitgebreide diensten met nieuwe competenties om technische en service-validaties te verdienen in cloud security, professional services, managed security services, SOC, IR en meer.
 • Kansen voor co-selling en het genereren van meer leads met meerdere lead-gen tools en workshops voor klanten, waaronder: co-branded risk assessments, cloudbeveiliging voor AWS en Azure workshops, online demo-omgevingen, marketplace incentive-campagnes en meerdere co-sell en co-branded sales tools.
 • Immersive learning met Trend Campus, wat hybride leren ondersteunt over drie progressieve tracks, alsmede diepgaande 1:1 consultatie voor competency partners.
 • Een geïntegreerde digitale ervaring via partnerlocator, partnerportal, mobiele app, leadsdashboard en cloudmarktplaatsen.

Het Trend partnerprogramma is gebouwd op basis van een bloeiende channelorganisatie die bestaat uit 147.000 partners – waarvan meer dan de helft het afgelopen jaar deelnamen aan cyberbeveiligingstrainingen. Dealregistratie is significant toegenomen, zeker door co-selling partners, met 42% jaar-op-jaar in AWS CPPO partners en met 46% jaar-op-jaar in MSP-partners die XDR verkopen.

Bezoek de website voor meer informatie over het nieuwe partnerprogramma.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This