Michel van Teijlingen, voormalig General Manager en Federation Lead bij SoftwareOne Benelux, is overleden

23 mei 2024

SoftwareOne maakt het verdrietige nieuws bekend dat Michel van Teijlingen, voormalig General Manager en Federation Lead Benelux bij SoftwareOne, vandaag op 23 mei is overleden. Michel was geruime tijd ziek en legde zijn functies bij SoftwareOne in mei 2022 neer, al bleef hij als coach wel betrokken bij de organisatie. De medewerkers van SoftwareOne ervaren het wegvallen van Michel als een groot en verdrietig verlies.

Michel van Teijlingen

Michel werkte zijn gehele carrière in de IT-sector. Hij startte in 1998 als accountmanager bij PC-Ware en was General Manager bij COMPAREX toen dit bedrijf in 2018 werd overgenomen door SoftwareOne. Mede dankzij Michels inzet verliep de overname door SoftwareOne zeer soepel, waardoor de organisatie kon uitgroeien van een ‘licentiehuis’ naar een volwaardige en succesvolle aanbieder van managed services. Michel werd in januari 2020 benoemd tot General Manager en Board Member bij SoftwareOne, twee jaar later kreeg hij ook de taak van Federation Lead, waarmee hij regioverantwoordelijke voor de gehele Benelux werd.

Vincent van den Bout bij SoftwareOne: “Michel was een bijzonder inspirerende sociale collega en persoonlijkheid, die altijd het belang van het team vooropstelde en nooit de waarde van verbinding en goede samenwerkingen uit het oog verloor. Ook in moeilijke tijden wist hij mensen te enthousiasmeren en het huidige succes van SoftwareOne is zeker voor een groot gedeelte aan Michel te danken. We zullen Michel missen als collega, vriend, maar vooral als daadkrachtig en vooral als mooi persoon. We wensen zijn nabestaanden en vrienden veel sterkte en kracht toe.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This