Belgisch recruitmentplatform Jobtoolz neemt Hirehive over

24 mei 2024

Het Belgische wervingsplatform Jobtoolz heeft aangekondigd dat het Hirehive overneemt. Deze Ierse firma is een aanbieder van een zogeheten Applicant Tracking System (ATS). Deze overname markeert een belangrijke stap in de uitbreiding van Jobtoolz’s aanbod en geografische bereik.

Hirehive stelt bedrijven in staat hun wervingsprocessen te organiseren, te communiceren met talenten en kandidaten als een team te beoordelen. Deze acquisitie volgt op de eerdere overnames van Jobtoolz in juni 2023 en Homerun in december, waarbij ISH, het moederbedrijf, zich richt op het opbouwen van een sterke portfolio van door oprichters geleide SaaS-bedrijven.

Adam Reynolds, medeoprichter en Managing Partner van ISH, benadrukte de strategische waarde van Hirehive: “Het is een fantastische kans om Hirehive te verwelkomen in de ISH-familie. Hun uitzonderlijke ATS-platform en toewijding aan klanttevredenheid maken hen een perfecte aanvulling op ons groeiende portfolio.”

John Dennehy, oprichter van Hirehive, sprak zijn enthousiasme uit over de overname: “Ik ben verheugd dat Hirehive deel gaat uitmaken van ISH. Deze samenwerking zal de groei van Hirehive internationaal versnellen en onze klanten verbeterde middelen

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This