Nutanix benoemt Adam Tarbox tot Managing Director NEEUR

6 mei 2024

Nutanix benoemt Adam Tarbox tot Managing Director North- and Eastern Europe (NEEUR). Tarbox was al sinds 2021 Vice President of EMEA Channel Sales binnen Nutanix. Binnen deze rol speelde hij een belangrijke rol bij het leggen van het fundament voor Nutanix’ channelorganisatie in de EMEA-regio. In zijn nieuwe rol bij Nutanix is Tarbox verantwoordelijk voor het commerciële succes van de regio Noord-Oost Europa.

Adam Tarbox

Tarbox is al meer dan 20 jaar actief in de IT-industrie met verschillende leiderschapsposities in zowel sales als channel. “Ik ben verheugd dat ik in mijn nieuwe rol binnen Nutanix een nog grotere rol kan spelen in de groei en het succes van de organisatie”, aldus Adam Tarbox, Managing Director NEEUR bij Nutanix. “In deze uitdagende markt is samenwerking essentieel. Ik kijk er naar uit om samen met partners en klanten in gesprek te gaan over hoe we hen kunnen voorzien in hun uitdagingen en kansen kunnen identificeren voor groei en het optimaliseren van de producten en dienstverlening van Nutanix.”

Sammy Zoghlami, Senior Vice President EMEA bij Nutanix: “Met de aanstelling van Adam tot Managing Director NEEUR hebben we een nieuwe stap gezet in het versterken van ons team in Europa. Zijn succesvolle achtergrond en betrokkenheid bij Nutanix en zijn ambitie om zichzelf en zijn team continu te verbeteren, maakt Adam tot een grote aanwinst voor de organisatie. Adam’s vermogen om samenwerkingen met distributeurs, resellers, system integrators, MSP’s, OEM’s en technologiepartners te benutten zal onze groei verder versnellen, waarbij Nutanix 100% van zijn activiteiten via het kanaal afhandelt. Ik kijk ernaar uit om met Adam samen te werken en onze visie te delen met partners en klanten om hen te helpen met hun uitdagingen tijdens hun reis naar de hybrid multicloud.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This