Deel neemt People Development Platform Zavvy over

29 februari 2024

Deel, het alles-in-één HR en Payroll platform, maakt de overname van het in Duitsland gevestigde Zavvy bekend. Zavvy is een people-enablement platform voor HR-managers en biedt loopbaanontwikkelings-, prestatiebeheer- en trainingsprogramma’s vanaf één centrale plek. Het platform onderscheidt zich door de ingebouwde AI-technologie die managers ondersteunt bij het evalueren van teamprestaties en het opstellen van individuele loopbaanplannen. Zavvy werd in 2021 opgericht door Mehmet Yilmaz en Joshua Cornelius en telt onder meer klanten als Moss, Primer, LoveBonito en TypeForm. 

Besparen en verbeteren

In de meeste gevallen maken organisaties gebruik van verschillende HR- en payrollsystemen, zoals systemen voor het bijhouden van prestaties, voordelen en vermogensbeheer. De gegevens die uit deze systemen voortkomen moeten ze handmatig samenvoegen. Met de integratie van Zavvy in het HR- en payroll-systeem van Deel, worden al deze systemen gecentraliseerd. Werkgevers besparen hierdoor op administratie, zowel qua tijd als qua kosten, en kunnen de prestaties van hun teams verbeteren met één wereldwijd registratiesysteem. Voor organisaties die een wereldwijd personeelsbestand beheren, versimpelt dit hun werkzaamheden aanzienlijk.

Ingebouwde AI-technologie

Met de integratie van Zavvy lanceert Deel een nieuw product, genaamd Deel Engage. HR-managers, met toegang tot het systeem, kunnen hiermee prestatie- en compensatieanalyses uitvoeren voor toppresteerders in hun team. Ook kunnen ze een bibliotheek bieden met AI-ondersteunde L&D-cursussen en op maat gemaakte loopbaanpaden, en planningsmodules maken voor hun teams. 

Daarnaast kondigt Deel aan dat vanaf vandaag ieder bedrijf kosteloos gebruik kan maken van Deel HR. Voorheen was dit enkel het geval voor bedrijven tot 200 gebruikers. Met het platform, waar nu ook Deel Engage onderdeel van is, bieden ze één systeem waar kennis wordt gedeeld over learning management, performance, HR-systemen en compliance.

Mehmet Yilmaz, medeoprichter en co-CEO over de overname: “We zijn Zavvy begonnen om het werkpotentieel van mensen te maximaliseren. Ik verwacht dat onze samenwerking met Deel deze missie aanzienlijk zal versnellen. Beide bedrijven zijn gedreven om innovatie in de HR-sector te stimuleren, met een sterke focus op het aantrekken en koesteren van geweldig talent wereldwijd.”

Deel mede-oprichter en CEO Alex Bouaziz: “Deel helpt bedrijven om het beste uit hun wereldwijde teams te halen, en de AI-technologie van Zavvy is toonaangevend op het gebied van people management en talentontwikkeling. Het past perfect bij elkaar – onze klanten zijn op zoek naar een one-stop-shop voor alles wat ze nodig hebben.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This