Arctic Wolf benoemt Victor Schmitz tot Channel Account Manager Benelux

29 februari 2024

Arctic Wolf heeft Victor Schmitz aangesteld als Channel Account Manager Benelux. In deze rol is Schmitz verantwoordelijk voor het uitbreiden en stimuleren van een sterk partnerecosysteem binnen het snelgroeiende bedrijf. Met deze benoeming wordt Arctic Wolf dus ook zeer actief in Belgïe.

Victor Schmitz

Schmitz heeft ruime ervaring op het gebied van het bouwen en schalen van indirecte verkoopkanalen in de IT-sector. Hij was de afgelopen decennia werkzaam bij NetApp, Pure Storage en CyberArk, waarbij hij de vaardigheden en expertise heeft opgedaan voor de rol van Channel Manager Benelux bij Arctic Wolf. 

“Victor is een gedreven en ervaren professional op het gebied van het bouwen en schalen van indirecte verkoopkanalen in de IT-sector, we zijn dus blij dat hij ons team komt versterken”, zegt Johnny Ellis, EMEA Channel Director bij Arctic Wolf. “Met Victor’s ervaring streven we ernaar om ons partnerkanaal te versterken en uit te breiden.” 

“Ik ben verheugd om me aan te sluiten bij Arctic Wolf en om samen met mijn collega’s en bestaande- en nieuwe partners, Arctic Wolf uit te laten groeien tot een markt leidende speler in de Benelux markt”, zegt Victor Schmitz. “Ik ben een groot voorstander van het creëren van een ‘value-channel’ waarbij er sprake is van wederzijdse relevantie voor aan de ene kant de betrokken partner en anderzijds Arctic Wolf en haar klanten. Partners in België mogen van mij een duidelijke go-to-market visie verwachten die de basis vormt voor een zoektocht naar deze gezamenlijke relevantie.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This