Atlona breidt Omega-serie voor AV-integratie uit met HDBaseT-wandplaatzender

21 februari 2024

Atlona breidt het aanbod van AV-integratieproducten uit met de introductie van de AT-OME-TX11-WP, een HDBaseT-wandplaatzender in de Omega-serie. Deze toevoeging richt zich op de groeiende behoeften van moderne leer- en vergaderruimte met speciale aandacht voor eenvoudige connectiviteit, waaronder een eenvoudig te installeren punt-tot-punt HDMI-uitbreiding, in combinatie met ondersteuning voor remote HDMI-bronaansluitingen voor grotere systemen.

Compact aansluitpunt voor HDMI-bronnen

De AT-OME-TX11-WP is een kosteneffectief aansluitpunt voor HDMI-bronnen in een compact formaat. Specifiek ontworpen voor vergaderruimten, klaslokalen, auditoria en andere ontmoetingsruimten, biedt deze wandplaatzender een hoge-resolutie HDMI-video tot 4K60 4:2:0 met ingesloten audio van bronapparaten zoals pc’s en mediaspelers. Het breidt signalen uit tot 100 meter met voordelige kabels.

Deze wandplaatzender is ideaal als aanvulling op de AT-OME-RX11 ontvanger voor eenvoudige punt-tot-punt HDMI-uitbreidingen. De gede-embedded audio-uitgang van de ontvanger maakt geluidsversterking mogelijk. Bovendien is de OME-TX11-WP compatibel met andere ontvangers uit de Omega-serie en switchers met HDBaseT-ingangen. Het opent de deur naar uitgebreide systeemmogelijkheden door moeiteloos een extra HDMI-ingang te leveren aan centrale schakelsystemen, zoals de Omega AT-OME-PS62 presentatieswitcher.

De AT-OME-TX11-WP zender biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar ook extra installatievoordelen dankzij het doordachte ontwerp. De US enkelvoudige wandbehuizing biedt een verfijnd, modern ontwerp en biedt uitwisselbare zwarte en witte wandplaten en afdekplaten zonder dat er afzonderlijke kleurvariaties nodig zijn bij het bestellen. Installatiemogelijkheden omvatten een onopvallende plaatsing aan de wand, in meubels of in een vloerdoos.

Leer- en bedrijfsomgevingen

“We hebben de nieuwe AT-OME-TX11-WP ontworpen voor klanten die op zoek zijn naar een HDMI-basiszender voor wandmontage in toepassingen waar uitbreiding met USB of bediening niet nodig is”, zegt Tommy Gay, AV Product Manager bij Atlona. “Dit is vooral nuttig in leeromgevingen, omdat studenten nu een eenvoudige manier hebben om hun laptops aan te sluiten en onmiddellijk inhoud te delen met hun klasgenoten. Het is ook een zeer handige wand- of tafeloplossing met HDMI-connectiviteit voor bedrijfspresentaties.”

Voor meer informatie over de AT-OME-TX11-WP of andere AV-integratieproducten uit de Omega-serie, bezoek atlona.com/omega.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This