SoftwareOne sluit partnerovereenkomst met Google Cloud

15 februari 2024

SoftwareOne, een wereldwijde leverancier van software- en cloud-oplossingen, kondigt vandaag een uitgebreide wereldwijde strategische samenwerkingsovereenkomst aan met Google Cloud. Onder de voorwaarden van de overeenkomst kan het bedrijf wereldwijd producten van Google leveren. Tegelijkertijd wordt het dienstenaanbod van SoftwareOne in Europa opgeschaald, met een focus op AI en Data-Analyse, Infrastructure Modernisation, App Modernisation en Google Workspace. Met Google Cloud zal ​ SoftwareOne de operationele prestaties van klanten aanzienlijk verbeteren en innovatie ​ stimuleren.

Organisaties die de groei van hun bedrijf willen versnellen, kiezen voor Google Cloud vanwege de veilige, open en flexibele infrastructuur voor het bouwen en gebruiken van applicaties. Als Premier Partner voor Sell- en Service-engagementmodellen is het gecertificeerde Google Cloud-team van SoftwareOne erop gericht klanten te helpen optimaal te profiteren van de kracht van Google Cloud. Het team levert commerciële en technische expertise om klanten te helpen de juiste oplossingen te kiezen die voldoen aan hun unieke bedrijfsbehoeften.

Google Cloud-technologie, gecombineerd met de IT-services en expertise van SoftwareOne, ondersteunt de digitale transformatiedoelstellingen van klanten in verschillende markten, zoals SLCA, Altadia Group, en Camper.

SoftwareOne en Google Cloud zullen samen een team van Google Cloud-experts inzetten om de implementatie van IT-oplossingen voor klanten in verschillende landen in Europa te ondersteunen. Het nieuwe expertteam is volledig gekwalificeerd in Google Cloud-technologieoplossingen en Google Cloud-certificeringen. Klanten zullen profiteren van uitgebreid advies en ondersteuning in alle fasen van het proces, van planning tot implementatie. SoftwareOne heeft meerdere lange termijn partnerships met een reeks hyperscalers. De samenwerking met Google markeert de nieuwste mijlpaal in het streven om klanten te ondersteunen door middel van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan hun individuele behoeften.

“SoftwareOne en Google hebben een lange gezamenlijke geschiedenis en onze passie voor innovatie en klantgerichtheid heeft ons door de jaren heen succesvol gemaakt”, zegt Brian Duffy, CEO van SoftwareOne. “Met deze uitgebreide samenwerkingsovereenkomst nemen we een belangrijke stap. We worden hiermee een systeempartner met de breedst mogelijke expertise in de meest vooruitstrevende en effectieve oplossingen die momenteel beschikbaar zijn. Door meer gebruik te maken van Google Cloud stellen we klanten in staat om nieuwe mogelijkheden te benutten en hiermee de technologische waarde op te voeren.”

“We zijn verheugd dat we de samenwerking met SoftwareOne uitbreiden om zo de digitale transformatie voor zakelijke klanten te versnellen”, zegt Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President, Global Partner Ecosystem & Channels bij Google Cloud. “Met SoftwareOne’s productexpertise en managed services beschikken bedrijven over de middelen die ze nodig hebben om hun zakelijke transformatiedoelen te bereiken met de technologie van Google Cloud.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This