Cloudflare boekt 32% meer omzet in Q4 van 2023

9 februari 2024

Cloudflare heeft de resultaten over het vierde kwartaal van 2023 en fiscaal jaar 2023 bekendgemaakt. De totale omzet groeide tijdens het vierde kwartaal met 32% naar $ 362,5 miljoen, in vergelijking met het jaar ervoor en de totaal behaalde omzet in fiscaal jaar 2023 bedraagt $ 1.296,7 miljoen, hetgeen een toename van 33% is met het jaar ervoor.

Matthew Prince

Matthew Prince, mede-oprichter en CEO van Cloudflare, lichtte de resultaten toe: “Wij hadden een uitzonderlijk sterk vierde kwartaal. De omzet groeide in vergelijking met het jaar ervoor met 32% procent, naar $362,5, de hoogste kwartaalgroei sinds 2021. Ook tekenden we zowel onze grootste nieuwe klant als de grootste contractverlenging bij een klant ooit. Verder verbeterden het percentage van de afgesloten orders uit onze pijplijn, de productiviteit van onze verkooporganisatie, de gemiddelde orderomvang en de lineariteit allemaal aanzienlijk.¨

“Eind vorig jaar werd onze business gestuwd door een sterk momentum bij grote klanten, flinke groei in de publieke sector en groei in Cloudflare One. De motor die Cloudflare aanstuurt draait efficiënt op alle cilinders. “Alhoewel de macro-omgeving een uitdaging blijft om te voorspellen, blijven klanten ons vragen om hun systemen te verbinden, te beschermen en te optimaliseren, met als doel de benodigde controle te krijgen om hun business te kunnen versnellen.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This