Insight sluit nieuwe strategische partnerovereenkomst met Microsoft voor versnelde groei in de cloud

6 februari 2024

Insight Enterprises, een IT-adviseur en Solutions Integrator die organisaties helpt hun digitale transformatie te versnellen, kondigt aan dat het een nieuwe wereldwijde overeenkomst heeft gesloten met Microsoft, die een meerjarige Microsoft Azure Consumption Commitment en een nieuw strategisch partnerraamwerk omvat. De overeenkomst is erop gericht Insight’s transformatie naar oplossingenintegratie en cloudaanbiedingen voor klanten te stimuleren.

Insight, dat jaarlijks miljarden dollars aan Microsoft-gerelateerde omzet realiseert, zal zijn samenwerking met Microsoft verder versterken om klanten wereldwijd te voorzien van geavanceerde digitale oplossingen en managed services op basis van Azure en Microsoft 365. Insight maakt gebruik van de geavanceerde technologieën van Microsoft om zeer schaalbare en veilige cloudoplossingen te ontwikkelen, waarmee bedrijven het volledige potentieel van hun data kunnen benutten om bruikbare inzichten te genereren en nieuwe groeikansen te ontsluiten.

“We werken al meer dan 25 jaar samen met Microsoft om klanten te voorzien van eersteklas technologie,” zegt Joyce Mullen, CEO van Insight. “Onze klanten wereldwijd willen zo efficiënt mogelijk werken en het Azure-platform vormt de kern van onze expertise op het gebied van cloud, data, AI, cybersecurity en edge bij het aanpakken van hun kritieke zakelijke behoeften. De kracht van Microsoft Azure en Microsoft 365-productiviteitstools versnelt hun vermogen om digitaal te transformeren.”

Insight werkt samen met Microsoft om AI-gestuurde oplossingen te ontwikkelen die complexe taken kunnen automatiseren, de productiviteit kunnen verhogen en besluitvormingsprocessen kunnen optimaliseren. Als een van de eerste partners die aanbiedingen publiceerde voor Microsoft 365 Copilot, zorgt Insight voor een sterke basis voor GenAI-adoptie, inclusief een aangepaste Microsoft 365 Copilot Readiness Fast Start-accelerator die klanten een strategische routekaart geeft voor Azure OpenAI Service en de Copilotstack.

“Insight heeft een cruciale rol gespeeld bij het versnellen van AI-adoptie en -transformatie voor klanten over de hele wereld,” zegt David Smith, vice president, worldwide channel sales, Microsoft. “Leiders in verschillende sectoren proberen gelijke tred te houden met de huidige ontwikkelingen. Zij wenden ze zich tot Microsoft en solution integrators zoals Insight om te innoveren op ons vertrouwde platform, om zo hun AI-strategie werkelijkheid te laten worden. Samen met partners als Insight brengen we uitgebreide branche-expertise, schaalgrootte en copilot-mogelijkheden naar organisaties die elke rol en bedrijfsfunctie binnen hun branche willen transformeren.”

De nieuwe overeenkomst versterkt de groei van Insight’s op Azure gebaseerde e-commerce platform en dient als broedplaats voor nieuwe aanbiedingen op Azure Marketplace. Klanten zullen op hun beurt gestroomlijnde transacties en meer concurrerende producten en diensten realiseren die zijn afgestemd op Microsoft, met behulp van Insight en zijn ruim 6.000 partners.

Als Azure Expert Managed Service Provider en de wereldwijde Microsoft Solution Assessments Partner of the Year, heeft Insight in totaal 22 Microsoft specialisaties en heeft alle zes Microsoft Solutions Partner onderscheidingen behaald, evenals alle vier Microsoft Security specialisaties. Insight heeft de afgelopen tien jaar meer dan 65 Microsoft Partner of the Year awards ontvangen, waaronder 11 wereldwijde awards voor onder andere AI, Azure migratie, Internet of Things en mobiele app ontwikkeling.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This