LiveAction packet capture en forensics beschikbaar op Cisco UCS

30 januari 2024

LiveAction, gespecialiseerd in het inzichtelijk maken van de netwerkprestaties, maakt bekend dat haar software voor packet capture & analysis gecertificeerd is voor Cisco Unified Computing Systems (UCS)-servers.

LiveAction neemt van 5 tot en met 9 februari deel aan Cisco Live 2024, in Amsterdam, om deze en andere ontwikkelingen te laten zien. 

Cisco UCS integreert computers, netwerken en opslag in één uniforme oplossing en vormt zo de basis voor het aansturen van applicaties. Door de packet capture en forensische functies van LiveAction te integreren, kunnen klanten betere prestaties en betrouwbaarheid op een UCS-chassis realiseren en snellere MTTR voor netwerk- en beveiligingsincidenten.

LiveAction biedt organisaties die UCS gebruikers de volgende vier technische mogelijkheden om waardevolle pakketdata te verkrijgen voor het snel reageren op incidenten: 

  1. 3 PB effectieve opslagcapaciteit in 4 rackunits, 17x compacter dan veel concurrenten
  2. Verbeterde SASE/SSE-zichtbaarheid voor Cisco Catalyst SD-WAN, waarbij zowel performance- als securitydata worden gecombineerd
  3. Krachtige bidirectionele workflows met Splunk voor zowel netwerkobservatie als een forensische deep dive 
  4. Kant-en-klare workflows tussen SNA (voorheen Stealthwatch) en LiveWire voor forensisch onderzoek

“Nu onze software voor packet capture en forensisch onderzoek op UCS draait, zijn we verheugd om Cisco-klanten de volgende generatie netwerkintelligentie en observatiefuncties te bieden op de beste hardware in zijn klasse”, zegt Francine Geist, CEO van LiveAction.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This