Kyndryl introduceert Workflow Orchestration services voor het automatiseren en moderniseren van bedrijfsprocessen

30 januari 2024

Kyndryl heeft de beschikbaarheid aangekondigd van Kyndryl Workflow Orchestration services, een generatieve AI-aangedreven digitale werkplekoplossing die is ontworpen om organisaties te helpen bij het automatiseren, versnellen en stroomlijnen van essentiële bedrijfsprocessen.

Kyndryl Workflow Orchestration services bieden een one-stop oplossing voor bedrijven om de digitale werkplekervaring voor hun medewerkers en klanten te moderniseren en te verbeteren. Het is ontworpen om klanten te ondersteunen die gebruik willen maken van no-code/low-code oplossingen die de bedrijfsresultaten helpen verbeteren.

De nieuwe oplossing maakt gebruik van workflow mogelijkheden en AI-automatisering om bedrijfsprocessen te arrangeren, complexiteit te elimineren, cyclustijd te minimaliseren en rendement op investering te maximaliseren door lagere trainings- en ontwikkelingskosten. Met de mogelijkheid om gebruik te maken van moderne platforms, zoals Microsoft Power Platform en andere no-code/low-code technologieën, kunnen klanten hun eigen ontwikkelaars de ruimte geven met het vertrouwen dat Kyndryl Workflow Orchestration services expertise bieden om hun bedrijf veilig te schalen en digitaliseren.

“De grootste belemmering voor het verbeteren van de werkplekervaring voor werknemers zijn legacy bedrijfsprocessen die complex en beperkt zijn door componenten die niet integreren of niet goed samenwerken,” zegt Ivan Dopplé, Kyndryl Senior Vice President, Global Digital Workplace Services Practice. “We helpen klanten hun workflow uitdagingen te overwinnen door automatisering en generatieve AI-aangedreven digitale werkomgevingen tot leven te brengen met onze nieuwe Kyndryl Workflow Orchestration-diensten.”

Voordelen voor klanten van Kyndryl Workflow Orchestration services zijn onder andere:

  • Gebruiksvriendelijke interface om de algehele gebruikerservaring te verbeteren, waardoor het voor medewerkers eenvoudiger wordt om te navigeren en taken efficiënt af te ronden.
  • Gestroomlijnde complexe processen op verschillende afdelingen en naadloze integraties.
  • Real-time zichtbaarheid en tracering van volledig geautomatiseerde verzoeken.
  • Toegangscontroles, versleuteling en audit trails om informatiebeveiliging en -integriteit mogelijk te maken.
  • Automatisering vereist geen handmatige interventies en minimaliseert het risico op menselijke fouten.
  • Schaalbaar om tegemoet te komen aan toenemende werkbelasting.
  • Applicaties kunnen worden aangepast aan specifieke bedrijfsbehoeften en bieden flexibiliteit en aanpasbaarheid aan veranderende vereisten.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This