Arcadiz Telecom verwelkomt Marcel Lücht als directeur operations

22 december 2023

Arcadiz Telecom versterkt zichzelf met de benoeming van Marcel Lücht als nieuwe Directeur Operations. Deze strategische zet komt op een cruciaal moment, waarop bedrijven zich steeds meer richten op het stroomlijnen van hun operationele diensten en gebruikmaken van toptalent om de verschuivende dynamiek van de markt te navigeren, zoals ook benadrukt in het rapport van Deloitte voor ETNO (European Telecommunications Network Operators’ association) in oktober 2023.

Arcadiz Telecom, een belangrijke speler in connectiviteitsoplossingen in de Benelux-regio, is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en opereren van bedrijfskritieke telecommunicatienetwerken. In een tijdperk waarin complexiteit van dataconnectiviteit de norm is, staat het bedrijf aan de front-linie om te voldoen aan de toenemende vraag naar bandbreedte, beveiliging en efficiëntie.

Marcel Lücht

Marcel Lücht, die zijn carrière begon bij KPN, is een doorgewinterde telecomexpert met meer dan 20 jaar internationale ervaring, waaronder noemenswaardige functies bij Eurofiber en Proximus. Zijn strategische visie en operationele expertise zullen niet alleen de bestaande capaciteiten van het bedrijf versterken, maar het ook positioneren als een pionier met betrekking tot de groeiende behoefte aan gestroomlijnde en efficiënte operationele diensten.

“De benoeming van Marcel Lücht is een strategische reactie op de veranderende behoeften van onze klanten. We erkennen de huidige trend op de markt, waar bedrijven streven naar optimalisatie van hun operationele functies. Marcel’s ervaring is van onschatbare waarde nu we ons voorbereiden om innovatieve oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar die zelfs zullen overtreffen,” aldus Kris Warreyn, CEO bij Arcadiz Telecom.

De rol van Marcel Lücht als Directeur Operations krijgt extra betekenis tegen binnen een markt die steeds meer waarde hecht aan efficiëntie. Zijn toewijding aan klanttevredenheid en een onophoudelijke streven naar kwaliteit positioneert Arcadiz Telecom als een vooruitstrevende speler in de branche.

“Ik ben enthousiast om deel uit te maken van Arcadiz Telecom tijdens deze transformerende periode. De markt geeft duidelijk aan dat er een verschuiving is naar operationele efficiëntie, en ik ben toegewijd om onze teams te leiden naar het leveren van geavanceerde oplossingen die niet alleen gelijke tred houden met, maar ook anticiperen op de steeds veranderende behoeften van onze klanten,” uitte Marcel Lücht.

Met de strategische visie van Marcel Lücht en de toewijding van Arcadiz Telecom aan operationele uitmuntendheid is het bedrijf optimaal uitgerust om een leidende rol te spelen in het veranderende landschap van de telecommunicatie-industrie.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This