Workday kondigt de winnaars aan van haar eerste Customer Awards in EMEA

17 november 2023

Workday kondigde tijdens Workday Rising EMEA, Workday’s jaarlijkse klantenconferentie, de winnaars aan van haar eerste Workday Customer Awards, waaronder Aliaxis in de categorie ‘ESG-kampioen’, Hilti in de categorie ‘Innovatie stimuleren’, Intrum in de categorie ‘Finance voor de toekomst’, Parques Reunidos in de categorie ‘Algemene transformatie met de grootste impact’ en Beazley in de categorie ‘Plannen voor onzekerheid’.

Workday lanceerde de nieuwe awards in juni om zijn meest inspirerende en innovatieve klanten te vieren en te laten zien hoe zij Workday AI hebben ingezet om hun grootste zakelijke uitdagingen op te lossen en transformatieve resultaten te behalen. In de jury zaten Lena Wilson, voormalig Chief Executive Officer bij Scottish Enterprise; en Tom Seal, Senior Research Director bij IDC; evenals Angelique de Vries-Schipperijn, president, EMEA bij Workday; en Fredrik Nylander, Senior Vice President, North & Emerging, EMEA, bij Workday.

“We waren onder de indruk van het kaliber van de inzendingen voor onze allereerste Workday Customer Awards die onze meest inspirerende en innovatieve klanten in heel EMEA in de schijnwerpers zetten”, zegt Angelique de Vries-Schipperijn, president, EMEA, Workday. “Mijn collega-juryleden en ik zijn ervan overtuigd dat de uiteindelijke winnaars de beste voorbeelden vertegenwoordigen van succesvolle partnerschappen met Workday over een breed scala aan use cases, en we hopen dat andere bedrijven zich geïnspireerd voelen door hun resultaten en succes.”

“Het was een geweldige ervaring om jurylid te zijn van de Customer Awards in EMEA”, zegt Fredrik Nylander, senior vice president van North & Emerging Markets. “Leren over de genomineerde bedrijven in alle categorieën was opwindend, van de middelgrote onderneming tot de meest bekende technologiebedrijven. De verscheidenheid aan Workday-technologieproducten bewijst voor mij alleen maar dat er onbeperkte middelen zijn voor bedrijven om het beste uit hun sector te halen.”

De jury beoordeelde elke inzending op drie belangrijke gebieden: 

  • Innovatief denken – het onderzoeken van het niveau van interesse in elke inzending en of het echt innovatief, transformatief en/of een industriebrede uitdaging was.
  • Projectoplevering – analyseren hoe elke inzending een specifieke zakelijke uitdaging oploste en welke impact het had op de hele organisatie. 
  • Bewijs van succes – tastbare resultaten en impact, gekwantificeerd door rendement op investering en belangrijke meetgegevens.

Aliaxis als ESG-kampioen

Aliaxis is een wereldwijde leider in oplossingen voor vloeistofbeheer, opgericht in 2003. Met als doel oplossingen te bieden voor de waterproblematiek in de wereld en toegang te verschaffen tot schone energie, hebben ze bij alles wat ze doen sterk de nadruk gelegd op duurzaamheid en ESG-factoren. Het bedrijf erkent dat we wereldwijd te maken hebben met grote milieu-uitdagingen en een behoefte hebben aan betere sociale verantwoordelijkheid en aan beter bestuur en ethische normen. Aliaxis wil snelle acties implementeren die op korte termijn renderen en werkt daarom samen met Workday om een aantal van haar oplossingen in te zetten. Aliaxis ziet nu al voordelen, waaronder een grote vooruitgang in het delen van kennis, verhoogde efficiëntie op het vlak van HR en getransformeerde rapportage over ESG-gerelateerde KPI’s. De betrokkenheid van het bedrijf bij het aanpakken van milieu-uitdagingen, het bevorderen van sociale verantwoordelijkheid en het handhaven van een ethisch bestuur onderstreept haar toewijding aan het creëren van een meer duurzame en verantwoordelijke toekomst, met Workday als partner.

Jurylid Lena Wilson: “Ik was zeer vereerd om te worden uitgenodigd om de eerste Customer Awards van Workday te jureren. Het was fascinerend om te zien hoe deze winnende bedrijven, elk met hun eigen specifieke uitdagingen, met succes Workday AI in de kern hebben ingezet om transformatie te bewerkstelligen.”

Collega-jurylid Tom Seal gaf ook commentaar: “De hoge kwaliteit van de inzendingen getuigt van het uitstekende werk dat wordt geleverd door bedrijven in een breed scala van verschillende sectoren en regio’s in EMEA in samenwerking met Workday. Het laat zien dat verandering ook mentaal moet zijn, en deze organisaties hebben allemaal belangrijk werk verricht door hun teams mee te nemen in dit traject en ervoor te zorgen dat transformatie van begin af aan wordt omarmd.”

De winnaars mogen €5.000 doneren aan een goed doel naar keuze en krijgen een trofee uitgereikt op het podium van Workday Rising EMEA.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This