Dell Technologies en Meta werken samen aan Generative AI-innovatie met Llama 2 on-premises

3 november 2023

Dell Technologies werkt samen met Meta om het voor Dell-klanten gemakkelijk te maken om Meta’s Llama 2-modellen on-premise te implementeren met Dell’s generatieve AI (GenAI)-portfolio van IT-infrastructuur, clients en professionele services.

“We staan aan het begin van een nieuw tijdperk waarin generatieve AI de manier waarop markten opereren, innoveren en concurreren verandert”, zegt Jeff Boudreau, Chief AI Officer van Dell Technologies. “Met de technologische samenwerking tussen Dell en Meta maken we open-source GenAI toegankelijker voor alle klanten, door middel van gedetailleerde implementatiebegeleiding in combinatie met de optimale software- en hardware-infrastructuur voor implementaties van elke omvang. Nu kunnen klanten gemakkelijker veilige GenAI-modellen op locatie implementeren voor krachtige, nieuwe benaderingen en inzichten.”

Open-source GenAI stimuleert innovatie op locatie

De samenwerking vereenvoudigt de AI-omgeving op locatie door het infrastructuurportfolio van Dell en de Llama 2 AI-modellen samen te brengen. Klanten kunnen hun GenAI-inspanningen on-premise in een traditioneel datacenter of op edge-locaties versnellen. Dell heeft Meta’s Llama 2-modellen geïntegreerd in zijn system sizing-tools om klanten te helpen de juiste oplossing te vinden om hun op Llama 2 gebaseerde AI-inspanningen te ondersteunen.

Het Dell Validated Design for Generative AI met Meta’s Llama 2 biedt vooraf geteste en bewezen Dell-infrastructuur, software en services om de implementatie en het beheer van on-premises projecten te stroomlijnen. Met volledig gedocumenteerde implementatie- en configuratierichtlijnen kunnen organisaties hun GenAI-infrastructuur sneller operationeel krijgen en Llama 2 met meer voorspelbaarheid gebruiken.

Met Meta’s Llama 2 en het technologie- en dienstenportfolio van Dell Generative AI Solutions hebben organisaties van elke omvang toegang tot meer betrouwbare tools om GenAI-oplossingen te leveren van desktops tot datacenters, edge-locaties en public clouds.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This