Siemon richt zich met Infiniband-lidmaatschap steeds meer op high speed-connectiviteit

13 oktober 2023

In een recente aankondiging heeft The Siemon Company, een leverancier op het gebied van netwerkinfrastructuuroplossingen, haar lidmaatschap van de InfiniBand Trade Association (IBTA) bekendgemaakt.

De IBTA, opgericht in 1999, houdt zich bezig met het onderhouden en bevorderen van de InfiniBand Architecture-specificatie. Deze is bedoeld om datacenters en andere gebruikers toegang te bieden tot high speed-connectiviteit. Hiervoor heeft men onder andere de InfiniBand Architecture- en de Remote Direct Memory Access (RDMA) over Converged Ethernet (RoCE) specificaties ontwikkeld.

Gary Bernstein, Senior Director of Global Data Center Sales van Siemon stelt dat het lidmaatschap een erkenning inhoudt van de cruciale rol die InfiniBand speelt bij het voldoen aan de groeiende eisen van nieuwe technologieën. Denk aan AI en accelerator cards voor grafische en high-performance computing (HPC) toepassingen.

De InfiniBand Trade Association wordt geleid door een stuurgroep waarin bedrijven als HPE, IBM, Intel Corporation en Nvidia zitting hebben.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This