Insight benoemd tot ‘Challenger’ in 2023 Gartner Magic Quadrant voor Software Asset Management Managed Services

14 september 2023

Insight Enterprises, een Solutions Integrator die het succes van klanten aanstuurt door middel van digitale transformatie, is erkend als een Challenger in het 2023 Gartner Magic Quadrant voor Software Asset Management (SAM) Managed Services. 

Insight beschouwt de erkenning in het Challengers-kwadrant van de SAM Managed Services als een weerspiegeling van zijn groeiende maturiteit in SAM-services die aangeboden worden vanuit vestigingen in EMEA, Noord-Amerika en APAC. De SAM-services van Insight bieden bedrijven de nodige zichtbaarheid, duidelijkheid en begeleiding om hun kosten te beheersen en risico’s te beperken, zodat ze hun investeringen kunnen optimaliseren en meer kunnen doen dan inventarisbeheer. 

“Organisaties hebben behoefte aan een eenvoudig, maar volledig beeld van de status van de apps die hun bedrijf draaiende houden, van de aanschaf tot de uitgebruikname”, aldus Stan Lequin, President of Solutions bij Insight. “Als toonaangevende Solutions Integrator bieden we end-to-end expertise en helpen we onze klanten alles te halen uit traditionele on-prem apps en cloud- en edge-gebaseerde apps.”

Karen Mclaughlin, SVP, EMEA Solutions en Global CoE bij Insight, zei: “Het beheren van softwarelevenscycli is voor organisaties zoveel meer geworden dan contractonderhandelingen. Het gaat erom duidelijk inzicht te hebben in je rechten en verbruik, risico’s te bewaken en te evalueren, inzichten uit analyses om te zetten in pragmatische acties om kosten te optimaliseren en de governance te verbeteren. Je moet kennis combineren met robuuste processen en het vermogen om waarde te halen uit tooling, inclusief die voor cloud- en SaaS-investeringen. We zijn van mening dat onze erkenning als Challenger in het Gartner Magic Quadrant een geweldige aanwijzing is dat we vooruitgang boeken in ons doel om bedrijven meer zichtbaarheid, duidelijkheid en begeleiding te bieden als het gaat om SAM Managed Services.” 

Klik hier voor het onderzoeksrapport van Gartner.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This