Zoom introduceert Zoom Revenue Accelerator voor salesteams

5 september 2023

Zoom IQ voor Sales, een AI-gedreven oplossing voor slimme gespreksanalyse, gaat voortaan verder onder de naam Zoom Revenue Accelerator.

De oplossing is erg populair onder salesteams en groeide in Q2 met 400% in gebruik ten opzichte van het eerste kwartaal van 2023. Zoom Revenue Accelerator biedt tal van AI-functies waarmee salesprofessionals:

  • meetings kunnen samenvatten;
  • meetings kunnen opsplitsen in ‘hoofdstukken’ (en deze samenvatten);
  • analyses kunnen uitvoeren op onder meer sentiment, engagement en de spreek/luister-ratio;
  • automatisch actiepunten destilleren uit meetings.

Dit najaar komen in Zoom Revenue Accelerator meer AI-functionaliteiten beschikbaar die salesteams nog beter helpen hun vaardigheden en performance te verbeteren, wat leidt tot betere klantervaringen en meer omzet:

  • Virtual Coach is een personaliseerbare en dynamische trainingsomgeving die salesgesprekken simuleert om onboarding te versnellen en teamleden effectiever te trainen in nieuwe producten en methodologieën. Daarbij krijgen zij een objectieve beoordeling van hun prestaties, waarmee ze vervolgens hun gesprekken kunnen verbeteren.
  • Deal Risk Signals geven op basis van vastgestelde regels waarschuwingen wanneer deals dreigen vast te lopen. Hierdoor krijgen salesteams beter inzicht in hun salescyclus.
  • Discover Monthly geeft maandelijkse trendoverzichten door te monitoren hoe concurrenten worden genoemd tijdens salesgesprekken. Dit helpt salesteams meer inzichten te verkrijgen en effectiever te werken.

Kijk hier voor meer informatie.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This