Genetec benoemt Jeffery Boerhof tot Channel Sales Engineer Benelux

4 september 2023

Genetec heeft aangekondigd dat het bedrijf Jeffery Boerhof heeft aangenomen als Channel Sales Engineer Benelux.

Jeffery Boerhof heeft lange tijd in diverse rollen gewerkt bij system integrator Securitas; van Systems Engineer tot Senior Technical Solutions Engineer. Bij zijn laatste werkgever werkte hij de afgelopen jaren veel met Genetec oplossingen en producten. Hierdoor kent hij de vragen waar system integrators en monteurs mee te maken hebben in hun dagelijkse werk.

“Het is voor mij een mooie uitdaging om de stap te maken van een functie bij een system integrator naar de leverancierskant”, licht Jeffery toe. “Met mijn kennis van de beveiligingsindustrie in combinatie met de kennis over Genetec, kan ik de Genetec Channel Partners van de juiste adviezen voorzien bij alle voorkomende technische vragen; zowel in pre-sales als demo-omgevingen.

Jeffery Boerhof

De keuze voor Genetec was niet moeilijk. Het bedrijf heeft een uitstekende toekomstvisie waar ik vertrouwen in heb, en Genetec weet goed waar de markt heen wil en anticipeert daarop. Daarnaast vind ik het interessant dat de ontwikkelingen en innovaties bij Genetec nooit stilstaan. Een significant deel van de organisatie werkt binnen R&D en er is veel aandacht voor het continu verbeteren van producten en oplossingen, om marktontwikkelingen voor te zijn”.

Anthonie van der Ploeg, Area Vice-President Sales Europe bij Genetec, is blij met de komst van Jeffery. “Voor de rol van Channel Sales Engineer Benelux hadde n we iemand nodig die de Genetec Channel Partners in deze regio kan voorzien van de beste technische adviezen. Het is een enorme plus dat we iemand konden aannemen, die alle benodigde kennis al in huis heeft, juist omdat de productontwikkelingen in deze branche hard gaan. Want onze Channel Sales Engineer moet verder kunnen kijken dan productadviezen. Anno 2023 zijn beveiligingscamera’s en andere devices niet alleen tools die beelden leveren, maar ook sensoren die allerlei data genereren. Met Genetec kunnen bedrijven deze data verwerken en samenvoegen, zodat ze de data strategisch kunnen inzetten in hun security beleid. Jeffery kan ook wat dat betreft, onze channel-partners uitgebreid van adviezen voorzien.”

Jeffery Boerhof start met zijn nieuwe functie in een fase waarin Genetec in de Benelux steeds verder groeit en inmiddels vele Europese klanten in diverse sectoren heeft zoals stadstoezicht, onderwijs, luchthavens, rechtshan dhaving, detailhandel, transport, nutsbedrijven, datacenters, personenvervoer en de financiële wereld.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This