NTT DATA wordt Microsoft Global System Integrator Partner

23 augustus 2023

NTT DATA kondigt haar benoeming tot Microsoft Global System Integrator Partner aan. Deze ontwikkeling bouwt voort op een gevestigde basis van gezamenlijk succes in het Cloud segment.

NTT DATA heeft voortdurend innovatieve technologie gebruikt om de kloof tussen mensen en de digitale wereld te overbruggen, met een standvastige focus op het creëren van een duurzame toekomst.

“We zijn verheugd dat we zijn aangesteld als Microsoft Global System Integrator Partner”, zegt Marv Mouchawar, Executive Vice President, Head of Global Innovation Headquarters bij NTT DATA Group Corporation. “Ons team staat te popelen om onze relatie met Microsoft te verdiepen, terwijl we samenwerken om impactvolle veranderingen te realiseren voor onze klanten en de maatschappij in het algemeen.”

“We zijn verheugd dat NTT DATA nu een Microsoft Global Systems Integrator Partner is”, zegt Nicole Dezen, Chief Partner Officer bij Microsoft. “Door onze uitgebreide samenwerking zal NTT DATA innovatieve bedrijfsoplossingen en diensten leveren, op de Microsoft Cloud, die klanten zullen helpen bedrijfstransformatie en groei te realiseren.”

In de afgelopen jaren heeft NTT DATA’s samenwerking met Microsoft de ontwikkeling en implementatie van innovatieve cloudgebaseerde digitale oplossingen gestimuleerd. Deze oplossingen omvatten domeinen zoals de modernisering van legacy-applicaties, data-analyse, AI, infrastructuur, digitale innovatie, moderne werkomgevingen en beveiliging. Door de nadruk te leggen op gegevensprivacy en beveiliging zorgt NTT DATA ervoor dat klanten de volledige controle en eigendom over hun gegevens behouden, met name in relatie tot Generative AI.

De samenwerking tussen NTT DATA en Microsoft omvat ook brancheoplossingen op maat voor sectoren als financiële dienstverlening, gezondheidszorg & biowetenschappen, automotive en detailhandel. Door gebruik te maken van hun gecombineerde expertise en middelen streven NTT DATA en Microsoft ernaar om de specifieke uitdagingen aan te gaan waarmee organisaties in deze sectoren worden geconfronteerd en hen oplossingen op maat te bieden die bedrijfsgroei en -transformatie stimuleren.

NTT DATA maakt gebruik van zijn ervaring met Microsoft Teams en Azure Communication om cloud- en hybride communicatie naadloos te integreren in bedrijfsmiddelen van klanten. En door het gebruik van Microsoft Azure OpenAI Service stelt NTT DATA de norm voor moderne communicatiepraktijken.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This