Palo Alto Networks lanceert CI/CD Security module in Prisma Cloud

28 juli 2023

Cybercriminelen zijn voortdurend op zoek naar slechte configuraties en kwetsbaarheden in applicaties. Om de steeds groter wordende aanvalsoppervlakte te beschermen, kijken bedrijven naar securityplatforms voor cloudapplicaties (CNAPPs). Palo Alto Networks lanceert vandaag CI/CD Security, een module in het Prisma Cloud CNAPP platform die de levering van software moet beschermen van code tot cloud. De nieuwe module beveiligt dus de CI/CD omgeving (Continuous Integration, Continuous Delivery en Continuous Deployment) en beschermt tegelijkertijd ook tegen open source kwetsbaarheden dankzij analyse van de software. 

De levering van software beveiligen is even belangrijk als de software zelf beschermen, aldus Gartner. Dankzij de nieuwe CI/CD module kunnen DevOps en security teams beter samenwerken en de veiligheid verbeteren doorheen de hele levenscyclus van de applicatie. Met Prisma Cloud halen bedrijven een eengemaakte cybersecurity in huis die ze nooit zouden kunnen behalen met aparte oplossingen

Ankur Shah, senior vice president, Prisma Cloud, Palo Alto Networks, zegt: “één van de grootste uitdagingen van CI/CD beveiliging is overzicht creëren. De vele tools en applicaties maken het voor securityteams bijzonder moeilijk om te bepalen of alle configuraties correct zijn uitgevoerd. Dankzij de nieuwe CI/CD module kunnen klanten van Prisma Cloud makkelijk afzonderlijke tools analyseren en snel actie ondernemen.”

Nir Rothenberg, chief information security officer, Rapyd, zegt: “sinds we de CI/CD module hebben geïnstalleerd, hebben we een mooi overzicht van alle tools die we gebruiken om applicaties te bouwen. We hebben er nu meer vertrouwen in dat we dreigingen en kwetsbaarheden kunnen elimineren.” 

De Prisma CI/CD Security module is deze zomer beschikbaar. 

Lees hier meer over de nieuwe CI/CD module in Prisma Cloud.   

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This