Jihane Abid wordt Distributie Ecommerce Manager Benelux bij Zyxel

28 juli 2023

Zyxel Networks heeft Jihane Abid benoemd tot Distributie Ecommerce Manager Benelux. De leverancier van veilige en cloud gestuurde netwerkoplossingen breidde eerder dit jaar al zijn sales team uit en met Jihane Abid is het team in de Benelux voorlopig compleet.      

Jihane Abid (42 jaar) heeft veel ervaring in de IT-markt en werkte eerder in verschillende sales management rollen bij G Data CyberDefense. Jihane is een comeback kid, want voorheen werkte ze ook al ruim 6 jaar bij Zyxel.

Jihane Abid

“Wij kennen Jihane al langer als een zeer capabele vrouw met een grote hoeveelheid kennis en kunde op het gebied van sales en marketing”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux over de comeback van Jihane: “Met Jihane in ons midden zijn we klaar voor de komende periode waarin we veel nieuwe producten en oplossingen op de markt gaan brengen.”

Jihane: “Het is ongelofelijk leuk om weer terug te zijn bij het bedrijf dat ik 10 jaar geleden verliet. Er is ondertussen enorm veel veranderd bij Zyxel. “Wij hebben een duidelijke focus op midden en klein bedrijven. Onze cloud-oplossing, Nebula, gaat ons daarbij helpen.”

Jihane zal zich de komende tijd onder meer bezighouden met e-commerce. Ze legt uit: “Zyxel verkoopt via distributeurs, Valua Added Resellers en natuurlijk via de online kanalen. We focussen ons de komende periode op het uitbreiden van ons verkoopkanaal door met nog meer VAR’s en online resellers samen te gaan werken.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This