Mireille Punt is de nieuwe Chief Financial Officer (CFO) van Inetum in België

27 juli 2023

Inetum heeft een nieuwe CFO (Chief Financial Officer) in België: Mireille Punt. Ze is daarnaast ook verantwoordelijk voor Business Support, Legal & Compliance en lid van het management team. Punt zal zich concentreren op het aansturen van de financiële strategie en het bevorderen van de groei van het bedrijf. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als financieel leider in multinationale bedrijven in verschillende sectoren.

‘We zijn verheugd om Mireille in onze organisatie te verwelkomen’, zegt Johnny Smets, General Manager van Inetum België. ‘Haar ervaring op het vlak van controlling en financieel management, in combinatie met haar passie voor business partnering, zorgt ervoor dat ze een waardevolle toevoeging is die ons ongetwijfeld zal helpen om verder te groeien. Graag bedank ik ook Paul De Schrijver voor zijn jarenlange bijdrage aan onze organisatie in België, en wens hem veel succes toe met zijn nieuwe plannen’, besluit Smets.

Mireille Punt

‘Ik ben trots dat ik mee mijn schouders kan zetten onder de ambities van Inetum in België en de Inetum Groep in het algemeen. Ik kijk er naar uit om de organisatie, de medewerkers en de klanten beter te leren kennen. Ook kijk ik uit naar de samenwerking met het management team, om de bedrijfsstrategieën te ondersteunen en waarde te creëren voor alle belanghebbenden,’ zegt Mireille Punt, de nieuwe CFO van Inetum in België.

Over Mireille Punt

Punt was tot aan haar overstap naar Inetum België actief als CFO bij Rexel Belgium & Luxembourg. Daarvoor bekleedde ze ook functies als Finance Director bij Wolters Kluwer en Cummins Filtration. Ze heeft een diploma van handelsingenieur aan de Universiteit Antwerpen en een bijkomende master in Controllership van Vlerick Business School.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This