Trend Micro is officiële partner van het NEOM McLaren Formula E-team

26 juli 2023

Trend Micro is benoemd tot officiële partner van het NEOM McLaren Formula E-team. De meerjarige samenwerking brengt de innovatieve culturen van beide partijen samen met een focus op snelheid, acceleratie en het beveiligen van complexe en dynamische omgevingen, of dat nu in een elektrisch voertuig of een wereldwijde organisatie is.

“Ik ben verheugd om Trend Micro te verwelkomen in ons team. Cyberbeveiliging is voor ons van cruciaal belang. Met Trend Micro onderzoeken we hoe we onze activiteiten wereldwijd veilig kunnen houden. We zijn twee merken met een geweldige synergie en ik kijk uit naar onze jarenlange samenwerking”, aldus Ian James, Managing Director, NEOM McLaren Electric Racing & Team Principal bij het NEOM McLaren Formula E-team.

Racecircuits behoren tot de meest geavanceerde omgevingen in de wereldwijde sport. Maar ze zijn ook vatbaar voor cyberrisico’s. Inzicht in gegevens van het hele ecosysteem en de mogelijkheid om deze snel te begrijpen en te gebruiken is belangrijk in iedere omgeving, maar al helemaal bij tijdgevoelige en rigoureuze werkzaamheden, zoals racen.

“Innovatie, snelheid en duurzaamheid vormen de kern van dit Formula E-team en Trend Micro”, zegt Dhanya Thakker, SVP Global Marketing and Sales bij Trend Micro. “Het NEOM McLaren Formula E-team is om vele redenen een perfecte match. Onze organisaties hebben gemeenschappelijke filosofieën en samen zijn we van plan om innovatie in de branche te versnellen en de weerbaarheid tegen cyberdreigingen te verbeteren.”

De samenwerking met het NEOM McLaren Formula E-team opent de deur voor verdere samenwerking in de toekomst. Trend Micro heeft innovatie-initiatieven specifiek voor de beveiliging van elektronische voertuigen en het detecteren van kwetsbaarheden in de voertuigen van de toekomst. Dit onderstreept de toewijding van Trend Micro om de toekomst van de autotechnologie veilig te stellen. De samenwerking met NEOM McLaren is het nieuwste voorbeeld van deze toewijding.

Het visitekaartje van Trend Micro is zijn cyberbeveiligingsplatform, Trend Vision One. Het bedrijf beschermt meer dan 500.000 organisaties en maakt gebruik van dreigingsinformatie van meer dan 250 miljoen sensoren in clouds, netwerken, apparaten en endpoints, aangestuurd door next-generation XDR en generatieve AI.

De meerjarige samenwerking begint bij de E-Prix in Londen in 2023 en duurt meerdere jaren. Het logo van Trend Micro verschijnt op de achtervleugel en halo van beide NEOM McLaren Formula E-auto’s.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This