Penneo-integratie nu beschikbaar in Admin-IS en Admin-Consult, na succesvolle implementatie in Adminpulse

5 juli 2023

De geïntegreerde oplossing van Penneo is nu ook beschikbaar in de on-premise oplossingen Admin-IS en Admin-Consult, nadat deze eerder dit jaar al met succes werd geïmplementeerd in de cloud-toepassing Adminpulse. Met deze uitbreiding kunnen gebruikers van Admin-IS en Admin-Consult profiteren van een naadloze en efficiënte documentondertekening- en beheerervaring.

Penneo is een toonaangevend platform voor digitale handtekeningen en documentbeheer, dat accountants helpt om processen te stroomlijnen, papierwerk te verminderen en de productiviteit te verhogen. Door de integratie van Penneo in Admin-IS en Admin-Consult worden klanten voorzien van een geïntegreerde en gebruiksvriendelijke oplossing voor het ondertekenen en beheren van belangrijke documenten.

Met de nieuwe integratie krijgen gebruikers van Admin-IS en Admin-Consult rechtstreeks toegang tot de functies van Penneo, waaronder:

  • Digitale ondertekening: Documenten kunnen snel en rechtsgeldig digitaal worden ondertekend, met eID of ITSME, waar ondertekenaars zich ook bevinden.
  • Workflow automatisering: Handtekeningen van verschillende belanghebbenden kunnen in een specifieke volgorde worden verzameld. Gebruikers houden dankzij een overzichtelijk dashboard steeds een volledig overzicht van het hele proces.
  • Gegevens verzamelen: Persoonlijke gegevens zoals foto’s van identiteitsbewijzen of bankgegevens op een veilige manier en in overeenstemming met de wettelijke vereisten worden verzameld.

“We zijn verheugd om nu ook de integratie van Penneo in onze ‘on-premise’ toepassingen Admin-IS en Admin-Consult aan te kondigen”, aldus Filip Van Vlem, commercial director AdminPulse . “Onze klanten zullen profiteren van de geavanceerde functionaliteiten van Penneo, die hen in staat stellen om documenten efficiënter te beheren en te ondertekenen. Dit is een belangrijke stap in ons voortdurende streven om hoogwaardige oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.”

“Wij zijn van nature een SaaS-oplossing die volledig gericht is op een verwerking van de digitale handtekening in de cloud. Een integratie van Penneo in AdminPulse lag dus voor de hand. We zien echter dat sommige grote klanten nog beschikken over systemen die ze zelf beheren op servers in eigen huis. Voor hen was onze oplossing dus niet meteen bruikbaar. Intussen hebben we dat ook aangepakt en kunnen die klanten ook gebruik maken van onze oplossing,” zegt Werner Temmerman, Senior Manager bij Penneo.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This