Atlona biedt zes maanden gratis remote access voor Velocity-besturingssystemen

5 juli 2023

Atlona maakt de Velocity Premier Services – Remote Gateway (AT-VPS-RG) voor zes maanden gratis toegankelijk voor nieuwe en bestaande klanten die tot eind 2023 een Velocity gateway aanschaffen. Dat is een online tool voor remote configuratie, beheer en management, waarmee zowel nieuwe als bestaande Velocity-gebruikers de voordelen van remote access kunnen ervaren om de kosten te verlagen en hun reactiesnelheid te verhogen.

Veilige verbinding via cloudtechnologie 

Atlona’s VPS-RG benut cloudtechnologie, waarvoor patent is aangevraagd, om via het internet een veilige proxyverbinding tussen een server en de gateway op te zetten. Daardoor kunnen gebruikers en beheerders vanaf elk apparaat met een browser volledige remote access krijgen tot de gateway voor systeem- en apparaatconfiguratie, probleemoplossing, onderhoud, updates van inloggegevens en firmware en nog andere beheermogelijkheden. Een overzichtelijk online dashboard biedt gecentraliseerde toegang voor het beheer van meerdere gateways en opslag van systeemback-ups in de cloud. Het resultaat is een efficiëntere en betrouwbaardere methode voor service en ondersteuning van eindgebruikers. AT-VPS-RG is beschikbaar als een jaarlijkse licentie voor elke te beheren gateway, met drie serviceniveaus om optimaal aan te sluiten bij de verwerkings- en datavereisten van specifieke Atlona Velocity gateways. 

Atlona’s VPS-RG tool biedt klanten de volgende voordelen:

  • Geen verplaatsingen meer nodig voor systeemconfiguratie, probleemoplossing en onderhoud
  • Snelle aanpak van problemen zonder de noodzaak om een technicus naar de locatie te sturen 
  • Veilige opslag van gateway-configuraties in de cloud
  • Stroomlijnen van updates voor inloggegevens en firmware.

“Wij zijn ervan overtuigd dat integrators en grote eindgebruikers hun omzet kunnen verhogen met servicecontracten, de kosten kunnen verlagen door het aantal bezoeken aan klantlocaties te verminderen en snellere support kunnen bieden via remote access tot Velocity-systemen”, zegt Justin Kennedy, productmanager bij Atlona. “Met deze exclusieve proefperiode van Velocity Premier Services – Remote Gateway bieden we hen een risicovrije manier om alle voordelen zelf te ervaren.”

Meer informatie over de 180 dagen gratis VPS-RG-demolicentie en de in aanmerking komende apparatuur is te lezen op https://atlona.com/freerg

Uitgebreide informatie over de VPS-RG is hier te vinden.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This