Revvity lanceert wetenschappelijk SaaS-platform

22 juni 2023

Revvity lanceert Signals Research Suite als eerste geïntegreerde en cloud-native wetenschappelijke SaaS-platform om wetenschappelijke samenwerking binnen R&D-disciplines te stimuleren. Het platform strekt zich uit van medicijnontdekking tot materiaalontwikkeling voor gespecialiseerde chemicaliën.

De nieuwe oplossing is ontworpen vanuit de software- en informaticaafdeling van Revvity. Het is wereldwijd beschikbaar en integreert de Signals NotebookVitroVivo en Inventa  applicaties in één platform ter ondersteuning van het gehele geneesmiddelenontwikkelingsproces. Dit is tevens de eerste oplossing onder het merk Revvity Signals Software na de herpositionering van PerkinElmer Informatics.

“Met Signals Research Suite kunnen wetenschappers verder met één enkele oplossing die de producten omvat waarmee ze al bekend zijn. Bovendien vermijdt het de complexiteit en inefficiëntie van een gefragmenteerd en toepassingsgericht ecosysteem,” aldus Kevin Willoe, Senior Vice President en General Manager van Revvity Signals Software.

Verbeterde data, inzichten en resultaten

Signals Research Suite is het eerste volledig geïntegreerde SaaS-platform toepasbaar voor zowel ontdekking in de chemie als in de biologie. Het platform is geschikt voor onderzoek dat zich richt op vroeg- en laatstadium in-vitro-assays, in-vitro DMPK-assays, celcultuur optimalisatie, optimalisatie van biologische processen, farmacokinetische-, effectiviteits- en veiligheidsstudies bij dieren in verschillende stadia. Daarnaast stelt het platform de industrie in staat om workflows voor de ontwikkeling van nieuwe producten te versterken door de productiviteit te verhogen, maar ook de productprestaties te verbeteren door screenings- en optimalisatieprocessen te vereenvoudigen, de doorlooptijd van nieuwe productontwikkeling te verkorten en betere besluitvorming te ondersteunen door het delen van datap

Een geïntegreerd platform voor samenwerkingen

Signals Research Suite bevat een drietal wetenschappelijk intelligente en geïntegreerde softwaretoepassingen die de volledige Make-Test-Decide levenscyclus bedienen. Het platform biedt geavanceerde analyses, visualisaties mogelijk gemaakt door TIBCO Spotfire®, integratie met ChemDraw® en een moderne, gebruiksvriendelijke interface waarmee volledige controle mogelijk is bij het configureren van workflows voor diverse technieken, modaliteiten en datatypen. Met veilige single sign-on-toegang tot alle toepassingen hebben gebruikers van Signals Research Suite meer tijd voor hun experimenten. Daarnaast biedt het platform data-tutorials, trainingsvideo’s en informatie over software-updates.

Beveiligde data die voldoet aan regelgeving

Signals Research Suite is ontwikkeld volgens de beste praktijken op het gebied van databeveiliging en -integriteit. Het platform maakt 24/7 wereldwijde beveiligingsmonitoring mogelijk via het Security Operations Centre van Revvity Signals Software. Het kan bovendien worden gebruikt in zowel een multi-tenant als private cloudomgeving en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de IT-eisen voor automatische updates en cloudbeveiligingscontroles.Daarnaast zorgt het automatiseren van routinetaken en workflows ervoor dat de data binnen de Suite vindbaar, toegankelijk, interoperabel en reproduceerbaar (FAIR) is om bij te dragen aan data-integriteit en naleving van regelgeving.

“We streven er al lang naar om snellere, efficiëntere communicatie tussen wetenschappers mogelijk te maken door de tools te bieden die ze nodig hebben om cruciale inzichten in data te identificeren, ideeën te delen en gemakkelijk informatie te vinden,” voegt Willoe toe. “We zijn van mening dat de naam ‘Signals’ deze toewijding goed samenvat en ook in de toekomst richting zal geven aan ons werk.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This