Barracuda benoemt Siroui Mushegian tot CIO

21 juni 2023

Barracuda heeft Siroui Mushegian benoemd tot Chief Information Officer (CIO). Mushegian heeft meer dan 20 jaar IT-ervaring en heeft met succes omgevingen gebouwd die silo’s wegnemen en die meetbare bedrijfsresultaten opleveren. 

Siroui Mushegian

“Siroui’s strategisch denkvermogen en streven naar excellentie zullen essentieel zijn voor Barracuda in het constant veranderende dreigingslandschap”, zegt Hatem Naguib, CEO bij Barracuda. “Met Siriou’s expertise streven we ernaar om de security van ons bedrijf verder te versterken. De assets van onze klanten zullen hierdoor ook beter worden beveiligd.”

“Ik ben verheugd om me aan te sluiten bij Barracuda en om samen met het team de systemen en infrastructuren van het bedrijf te versterken”, zegt Siroui Mushegian, CIO bij Barracuda. “Cybersecurity is essentieel in het hedendaagse digitale landschap, ik kijk er dan ook naar uit om met mijn expertise en strategische blik Barracuda verder te helpen.”

Mushegian was hiervoor in dienst van BlackLine, waar ze verantwoordelijk was voor alle interne IT. Voorafgaand aan BlackLine, vervulde Mushegian diverse IT-leiderschapsrollen bij WNET New York Public Media, NBA, Ralph Lauren en Time, Inc.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This