Julia Lagerqvist nieuwe CFO bij Dustin

19 juni 2023

Julia Lagerqvist is aangesteld als de nieuwe CFO en lid van het managementteam bij Dustin Group. Ze neemt de functie over op 11 december 2023 en vervangt Johan Ryrberg die waarnemend CFO is.

Julia was tot voor kort CFO bij Scandi Standard. Daarvoor bekleedde ze een soortgelijke functie bij Kronfågel Zweden en SverigesEnergi Elförsörjning.

“Julia heeft een brede internationale achtergrond en ervaring bij bedrijven met een hoge veranderingssnelheid. Met haar competenties en sterke gedrevenheid zal ze een belangrijke rol spelen in Dustin’s voortdurende ontwikkeling,” zegt Johan Karlsson president en CEO Dustin.

“Voor mij is het belangrijk dat een bedrijf een opwindende groeiagenda heeft gecombineerd met een sterke cultuur en solide duurzaamheidswerk, Dustin heeft dit allemaal en ik kijk er naar uit om het bedrijf en de industrie te leren kennen,” zegt Julia Lagerqvist.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This