ABI Research positioneert Altair als innovator in industriële data analytics

10 mei 2023

Onderzoeksbureau ABI Research heeft Altair als leider en innovator gepositioneerd op het gebied van data analytics voor de maakindustrie. In een onlangs gepubliceerd rapport evalueert ABI Research tien leveranciers van data analytics oplossingen voor het proactief monitoren van machines en optimaliseren van de processen bij industriële bedrijven. 

Het rapport benadrukt de veelzijdigheid en diepgang van Altair’s data analytics platform: “De uitgebreide inputmogelijkheden gecombineerd met een breed scala aan modelleringstechnieken zorgen ervoor dat klanten hun operaties volledig kunnen begrijpen”, aldus het rapport. “Tevens betekent de grote verscheidenheid aan opties om data weer te geven en te delen dat Altair zijn oplossingen kan verankeren om klanten te helpen bij het oplossen van operationele problemen.”

ABI Research heeft alle onderzochte oplossingen op basis van de volgende criteria geëvalueerd:

  • Datacollectie
  • Streaming analytics
  • Normalisatie van data
  • Analysefuncties
  • Gebruikerservaring
  • Commercieel succes
  • Tijd versus waarde

“We zijn er trots op door ABI Research te worden erkend als een leider en innovator op het gebied van data analytics, waarmee bedrijven operationele data vanaf de werkvloer tot het management kunnen benutten met ons uitgebreide platform voor zelfservice-analyses en machine learning”, zegt James R. Scapa, oprichter en CEO van Altair. “Met onze diepgaande expertise en kennis van de productiecomplexiteit en machine learning hebben wij oplossingen ontwikkeld om eenvoudig analytische applicaties te bouwen. Met behulp van een low-code platform dat snelle en effectieve besluitvorming ondersteunt.”

Altair heeft al ruim 30 jaar ervaring met het verzamelen van en werken met data van fabrikanten. De mogelijkheden daarvoor omvatten digital twins, high-performance computing, data-analyse, software voor het levenscyclusbeheer van producten en IoT-projecten. Lees hier meer informatie over Altair’s analyse-oplossingen voor de industrie.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This