Dynatrace behaalt AWS Cloud Operations Competency voor Monitoring & Observability

4 mei 2023

Dynatrace heeft de nieuwe Amazon Web Services (AWS) Cloud Operations Competency behaald in de categorie Monitoring and Observability. Met het behalen van deze competentie heeft Dynatrace zijn expertise aangetoond in het ondersteunen van klanten bij het bouwen van een sterk en schaalbaar fundament voor hun end-to-end cloud operatie.

Het onderstreept ook het succes van het bedrijf in klanten ondersteunen bij het versnellen van de adoptie en optimalisatie van cloud-technologieën, om hun doelen op het gebied van digitale transformatie te bereiken. Deze nieuwe competentie bouwt voort op Dynatrace’s brede en diepe ondersteuning van het AWS-ecosysteem, zoals blijkt uit de bestaande AWS Competencies die het bedrijf heeft behaald, waaronder de AWS Government Competency, de AWS Migration & Modernization Competency, de AWS Machine Learning in Applied AI Competency, de AWS Container Competency en de AWS DevOps Competency

“Digitale transformatie is onze topprioriteit en zowel Dynatrace als AWS zijn voor ons van cruciaal belang om onze doelen snel, veilig en kosteneffectief te bereiken”, zegt Alex Hibbitt, Engineering Director, SRE en Fulfillment bij Photobox (Albelli). “Aangezien onze cloudomgeving blijft opschalen, hebben onze teams onvermijdelijk te maken met toenemende complexiteit en risico’s. De AI en automatisering van het Dynatrace-platform, in combinatie met intelligente observeerbaarheid en mogelijkheden voor applicatiebeveiliging, bieden onze teams end-to-end, real-time inzicht in de status en prestaties van onze digitale diensten. Aan de hand van dit inzicht kunnen we deze diensten proactief optimaliseren om eventuele problemen op te lossen, voordat ze gevolgen hebben voor klanten.”

AWS biedt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen voor bedrijven van iedere grootte, van startups tot wereldwijde ondernemingen. Om de naadloze integratie en inzet van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS Competency Program in het leven geroepen, dat klanten helpt om AWS Partners te kiezen met diepgaande branche-ervaring en expertise. Met de nieuwe AWS Cloud Operations Competency kunnen klanten een keuze maken uit gevalideerde leden van het AWS Partner Network (APN) die complete oplossingen met een geïntegreerde aanpak bieden in vijf gebieden, waaronder Cloud Operations: Cloud Financial Management, Cloud Governance, Monitoring and Observability, Compliance and Auditing en Operations Management. AWS-partners in het oplossingsgebied Monitoring and Observability hebben een bewezen track record in het ondersteunen van klanten bij het gebruik van observatieservices, waarmee ze op ieder moment inzicht hebben in wat er binnen hun complete technologie stack gebeurt.

“We zijn blij om met AWS samen te werken, zodat we klanten kunnen ondersteunen bij hun digitale transformatie in de cloud’” zegt Mike Maciag, Chief Marketing Officer bij Dynatrace. “Met nauwkeurige antwoorden en intelligente automatisering op basis van de enorme hoeveelheden data die door moderne clouds stromen, kunnen organisaties sneller innoveren, efficiënter opereren en meer zakelijke waarde te genereren. De uitbreiding van onze bestaande AWS competenties met de nieuwe AWS Cloud Operations Competency for Monitoring and Observability geeft klanten extra vertrouwen in Dynatrace’s diepgaande expertise met AWS.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This