Fujitsu lanceert platform voor AI en machine learning: Fujitsu Kozuchi

4 mei 2023

Tijdens Activate Now Technology Summit in Madrid heeft Fujitsu haar gloednieuwe AI-platform gelanceerd (codenaam: Kozuchi). Het nieuwe platform geeft commerciële gebruikers wereldwijd de beschikking over krachtige technologieën op het gebied van AI en Machine Learning.

Dankzij Kozuchi kunnen klanten uit een groot aantal sectoren waaronder productie, detailhandel, financiën en gezondheidszorg, geavanceerde AI-technologieën gebruiken om oplossingen voor unieke zakelijke uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd, versneld te ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat bedrijven de juiste combinatie van AI-oplossingen kiezen en uiteindelijk succesvol toepassen in hun bedrijfsvoering, maakt het platform gebruik van toonaangevende AI innovation components en -core engines.

Het platform beschikt over best-of-breed tools, zoals: Fujitsu AutoML voor het geautomatiseerd genereren van machine learning modellen, Fujitsu AI Ethics for Fairness voor het testen van de rechtvaardigheid van AI-modellen, Fujitsu AI en Fujitsu Wide Learning voor casual- en wetenschappelijke gebruikers. Ook is er toegang tot open-source software (OSS) en AI-technologieën van partnerbedrijven.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This