Descartes eBookings voor Ocean Shipment Management is nu een door SAP aanbevolen app die beschikbaar is in de SAP Store

1 mei 2023

Descartes Systems Group maakt bekend dat zijn oplossing Descartes eBookings for Ocean Shipment Management nu een SAP Endorsed App is, die online te koop is in de SAP Store. SAP Endorsed Apps zijn een categorie oplossingen uit het partner-ecosysteem van SAP die klanten helpt om hun bedrijf intelligent te maken.

“We zijn verheugd dat Descartes eBookings for Ocean Shipment Management een SAP Endorsed App is”, zegt Kenneth Wood, Executive Vice President, Product Management bij Descartes. “Het vermogen van Descartes eBookings for Ocean Shipment Management om vervoerders over de hele wereld met elkaar te verbinden en zendingsgegevens te transformeren, helpt fabrikanten, retailers en distributeurs hun supply chain-activiteiten te digitaliseren.”

SAP Endorsed Apps zijn premium gecertificeerd door SAP met extra beveiliging, grondige tests en metingen aan de hand van benchmarks. Descartes eBookings for Ocean Shipment Management maakt deel uit van het Descartes Global Logistics Network en is geïntegreerd met het SAP Logistics Business Network. De combinatie breidt de mogelijkheden van klanten voor het beheer van zeezendingen uit en verenigt meerdere partijen en processen, van de contract- tot de boekingsfase en van het traceren tot de financiële afwikkeling. Descartes eBookings for Ocean Shipment Management is een cloudgebaseerde, bewezen oplossing die SAP TM versterkt via SAP Business Network Freight Collaboration om boekingen uit te voeren en informatie over de status van zendingen zichtbaar te maken.

“Ecosysteem-innovaties zijn essentieel voor de visie van SAP en het leveren van de intelligente onderneming voor SAP-klanten”, zegt Darryl Gray, Global Vice President, Software Partner Solution Monetization & Success bij SAP. “Wij prijzen Descartes voor het behalen van de SAP Endorsed App status voor de Descartes eBookings for Ocean Shipment Management oplossing. Partners zoals Descartes zijn in staat om ons te helpen een cloud-first strategie te leveren met geïntegreerde innovaties, die bewezen waarde bieden en tegelijkertijd belangrijke zakelijke uitdagingen oplossen.”

De Descartes eBookings for Ocean Shipment Management-oplossing is beschikbaar in de SAP Store, de digitale marktplaats voor oplossingen van SAP en haar partners. SAP Store biedt klanten realtime toegang tot meer dan 2.000 innovatieve oplossingen van SAP en partneroplossingen die hun SAP-applicaties aanvullen en uitbreiden en digitale transformatie van hun bedrijf mogelijk maken.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This