Dustin wint meerjarig raamcontract met Het Facilitair Bedrijf

25 april 2023

Dustin heeft een raamcontract gewonnen met Het Facilitair Bedrijf. De overeenkomst die schermen, smartphones, tablets, toetsenborden, headsets en andere IT-accessoires omvat, heeft een looptijd van vier jaar.

In een competitieve aanbesteding kreeg Dustin de hoogste waardering op zowel service als prijs. “Onze ervaring binnen duurzaamheid, sterke klantenservice en het feit dat we een speciale webshop voor Het Facilitair Bedrijf gaan opzetten werden gezien als enkele van onze sterke punten”, zegt Alexander Goes, verantwoordelijke voor Large Corporate en Public bij Dustin België.

Het Facilitair Bedrijf ondersteunt alle Vlaamse overheidsinstellingen voor onder meer hun IT-aankopen. Enkele van de Vlaamse overheidsinstellingen die onder dit raamcontract IT-accessoires kunnen aankopen bij Dustin zijn de Vlaamse administratie, het Vlaams Parlement, het Vlaams Gemeenschapsonderwijs, de lokale overheden in het Vlaams Gewest, de Vlaamse Gemeenschapscommissie en nog veel meer.

“Als multi-merkenspecialist kunnen wij binnen de verschillende productcategorieën een breed scala aan merken aanbieden. We zijn erg trots op het vertrouwen dat Het Facilitair Bedrijf in ons stelt”, zegt Alexander Goes.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This