Unit4 zet ook in eerste kwartaal dit jaar momentum in publieke en non-profit sector en zakelijke dienstverlening voort

17 april 2023

Unit4, aanbieder van zakelijke cloud-applicaties voor dienstverlenende organisaties, heeft het eerste kwartaal van 2023 afgesloten met een mooie uitbreiding van het klantenbestand binnen zowel de publieke en non-profit sector als de zakelijke dienstverlening. In Nederland koos onder andere gemeente Edam-Volendam afgelopen kwartaal voor de diensten van Unit4, en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, de gemeente Etten-Leur en de gemeente Bronkhorst kozen voor een uitbreiding van de al bestaande samenwerking. 

Keuze voor Unit4 ERPx, FP&A en Scanmarket

Andere klanten die in de eerste kwartaal van dit jaar voor Unit4 kozen, zijn onder andere Frankfurt Construction Management GmbH, L&Q HousingNanaimo en MONETRA. Zij kozen voor zowel Unit4 ERPx, FP&A als Scanmarket, of een combinatie van de drie , om zo diepgaandere inzichten te krijgen, risico’s te beperken, kosten te verlagen en de efficiëntie van de bedrijfsvoering te verbeteren.

Overstap naar de ERP-cloudoplossing

Gemeente Bodegraven-Reeuwijkgemeente Etten-Leur en gemeente Bronckhorst, behoren tot de klanten die al eerder profiteren van deze voordelen, maar afgelopen kwartaal live zijn gegaan met ERPx, de next-generation ERP-cloudoplossing van Unit4. Dat deze organisaties de overstap naar de cloud maken, toont aan dat ze op zoek zijn naar een cloudstrategie en digitale aanpak. Door ERPx te implementeren, verbeteren deze organisaties de kwaliteit van hun data, vereenvoudigen ze processen en leveren ze uiteindelijk een verbeterde klant- en werknemerservaring.Over de oplossingen van Unit4 zei Henk Neijenhuis, manager, gemeente Bronckhorst: “De gemeente Bronckhorst wil een moderne SaaS-oplossing die voldoet aan de veranderende behoeften van de gemeente en die in de loop der tijd kan groeien. We willen een gebruiksvriendelijke oplossing die onze financiële processen efficiënt ondersteunt en die eenvoudig kan worden geïntegreerd. We zoeken een ERP-oplossing die ons en de inwoners vooruit helpt, nu en in de toekomst. ERPx voldoet aan die behoefte.”

Over de oplossingen van Unit4 zei Henk Neijenhuis, manager, gemeente Bronckhorst: “De gemeente Bronckhorst wil een moderne SaaS-oplossing die voldoet aan de veranderende behoeften van de gemeente. We willen een gebruiksvriendelijke oplossing die onze financiële processen efficiënt ondersteunt en die eenvoudig kan worden geïntegreerd. We zoeken een ERP-oplossing die ons vooruithelpt, nu en in de toekomst. ERPx voldoet aan die behoefte.”

“Het gedrag van onze klanten laat duidelijk zien dat digitalisering een prioriteit is voor alle bedrijven”, aldus Mike Ettling, CEO, Unit4. “Het vasthouden aan verouderde systemen uit angst voor hoeveel geld het kost om te vervangen, kan bedrijven uiteindelijk meer kosten dan ze beseffen, en niet alleen op financieel gebied. De organisaties die nu overstappen op flexibele, cloudgebaseerde oplossingen, maken direct een bedrijfsvoering en bouwen uiteindelijk veerkracht op voor de toekomst.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This