Zoom neemt Iers communicatieplatform Workvivo over

17 april 2023

Zoom kondigt de overname aan van Workvivo. De specialist in interne communicatie en collaboratie zal worden toegevoegd aan het samenwerkingsplatform van Zoom.

Workvivo zag het licht in 2017 in Cork, Ierland. De startup heeft een moderne en rijke tool gebouwd waarmee medewerkers makkelijk kunnen samenwerken en ervaringen uitdelen. Het bedrijf ontwikkelde ook een app voor werknemers en een intranet die te vinden zijn in één centrale hub.Workvivo kende de laatste jaren een groei van drie cijfers en telt zowel kleine KMO’s als internationale bedrijven, zoals Lululemon, Ryanair en Madison SquareGarden onder haar klanten.

“We kijken ernaar uit om Workvivo te verwelkomen bij Zoom. Door de kracht van hun tool te combineren met ons collaboratieplatform zullen bedrijven hun medewerkers nog dichter bij elkaar kunnen brengen. Workvivo heeft de laatste jaren uitstekend werk geleverd. Hun gebruiksgemak en design maken van Workvivo een perfecte match voor Zoom”, aldus Kelly Steckelberg, Chief Financial Officer bij Zoom in een persbericht.

De overname zal worden afgerond in Q1 FY2024. De details ervan zijn niet bekend.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This