ACE Development neemt Ninix over

11 april 2023

Via haar Belgische vestiging koopt ACE, een ingenieursbedrijf in de Benelux met meer dan 200 ingenieurs, het Belgische bedrijf NiniX Technologies over, een belangrijke speler voor de ontwikkeling van innovatieve elektrische systemen en industriële machines.

ACE maakt deel uit van de Nederlandse groep Brandfort en wil via deze overname verder uitgroeien tot een toonaangevende groep van technische bedrijven die gezamenlijk in staat zijn om integrale multidisciplinaire oplossingen te bieden aan hun klanten. 

De synergie tussen beide bedrijven op het gebied van expertisedomeinen en geografische ligging is groot. NiniX Technologies blijft na de overname onder dezelfde naam handelen en krijgt meer ruimte en kansen om zich verder te profileren als toonaangevende systeem integrator in de Benelux en daarbuiten via het Brandfort netwerk.

Jan Brand, oprichter Brandfort: “Met Ninix Technologies verwerven we niet alleen een innovatieve machinebouwer, maar ook een team van professionals dat dezelfde toewijding als ACE heeft met het oog op dienstverlening en klantenservice.”

Yves Arys, co-oprichter NiniX Technologies “Deze overname vormt een perfecte professionele match die zorgt voor nieuwe mogelijkheden en extra momentum op weg naar een schitterende toekomst.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This