DSD Europe breidt partnerrelatie met Acronis uit naar Frankrijk

11 april 2023

Acronis en cloud serviceprovider DSD Europe hebben vandaag bekendgemaakt dat ze een aggregatie-overeenkomst hebben gesloten voor de Franse markt. 

DSD Europe is een Nederlandse snelgroeiende leverancier van IT-, security- en andere cloud-oplossingen aan meer dan 5.000 actieve resellers in heel Europa, via zijn toonaangevende cloud marketplace. Met meer dan duizend partners alleen al in Frankrijk breidt DSD het bereik van zijn Acronis-aanbod uit naar alle EU-markten, met speciale aandacht voor Frankrijk en de Benelux. 

Dankzij deze partnerovereenkomst kan DSD nu ook de Acronis Cyber Protect Cloud-oplossing aanbieden aan al zijn partners in Frankrijk. Het cyberbeveiligingsportfolio van DSD wordt zo uitgebreid met een veelzijdig product dat naast antivirus en backup ook de allernieuwste AI-gestuurde oplossingen voor antimalware en endpointbeveiligingsbeheer biedt.

“We zijn verheugd om onze partnerrelatie met Acronis in Frankrijk en de Benelux te versterken. Hierdoor kunnen onze MSP-partners gebruik maken van het aanbod van Acronis dat backup en cyberbeveiliging combineert in één geïntegreerde oplossing”, aldus Jennifer Diallo, Sales Manager bij DSD Europe. 

Acronis Cyber Protect Cloud is speciaal ontwikkeld voor serviceproviders. Zij kunnen deze toonaangevende, all-in-one oplossing aan hun klanten aanbieden om de bestaande gegevensbescherming uit te breiden, eventueel met aanvullende on-demand services. De integratie- en automatiseringsmogelijkheden bieden serviceproviders veel voordelen omdat ze de complexiteit terugdringen, de productiviteit verhogen en de operationele kosten verlagen. 

“DSD Europe is al een partner in de Benelux, dus we zijn verheugd hen als Cloud Aggregator in Frankrijk in ons partnerecosysteem te verwelkomen en uit te breiden naar de rest van het continent. Meer dan duizend MSP’s vertrouwen hen, dus de toevoeging van onze unieke oplossing aan hun cyberbeveiligingsportfolio is geweldig nieuws. We zullen onze kennis bundelen om in Frankrijk hoogwaardige en geavanceerde cloud-oplossingen voor cyberbeveiliging aan te bieden”, aldus Rony Moyal, General Manager van Acronis voor de Benelux en Israël. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This