Franse en Nederlandse webhosters bundelen krachten

22 februari 2023

Het Franse Gandi SAS en Total Webhosting Solutions uit Nederland kondigen aan dat zij hun krachten bundelen. Samen vormen zij Your.Online: een toonaangevend Europees platform voor onlineservices dat bedrijven van elke omvang ondersteunt bij het realiseren en schalen van online ambities.

Gandi en TWS zijn belangrijke domeinnaam- en webhostingbedrijven die samen meer dan een miljoen klanten bedienen in Europa en de VS. “Door het creëren van Your.Online zorgen we ervoor dat Gandi autonoom blijft opereren, terwijl we samen gaan werken met gelijkgestemden. Onze complementaire diensten en marktposities zullen onze proposities voor klanten verder versterken en ons in staat stellen de status quo uit te blijven dagen”, aldus Stephan Ramoin (oprichter van Gandi) die betrokken blijft via zijn niet-uitvoerende rol als voorzitter van de Your.Online Advisory Board.

Daniel Elalouf, Managing Partner bij Montefiore Investment voegt daaraan toe: “We zijn er trots op dat we het team van Gandi hebben vergezeld bij het versnellen van de winstgevende groei. We danken Stephan, zijn managementteam en alle medewerkers voor hun vertrouwen en hun inzet om een uniek bedrijf op te bouwen. Wij wensen het team het allerbeste in hun volgende groeifase binnen Your.Online.”

Abe Bakker, CEO van Your.Online: “Vandaag is een ongelooflijke stap in onze reis. Sinds de oprichting van TWS in 2017 hebben we geweldige webhostingmerken in heel Europa verenigd en versterkt. Gandi is een uitzonderlijk bedrijf met een sterke “no bullshit”-cultuur die in onze markt breed wordt erkend vanwege hun innovatievermogen en focus op security. We kijken er naar uit om samen te gaan werken met Gandi en het managementteam te ondersteunen om hun groei verder te versnellen.”

Your.Online is opgericht om het partnership tussen Gandi en TWS te benadrukken. Het geeft de gezamenlijke ambitie weer om het aanbod verder uit te breiden vanuit domeinnamen en webhosting naar een wereld van onlinemogelijkheden. Gandi en TWS zijn trots op hun historie, en door de krachten te bundelen zijn ze klaar om verder te bouwen aan een toekomst met meer onlinemogelijkheden voor klanten, partners, merken en medewerkers. Your.Online-labels bieden gestandaardiseerde managed services aan klanten om hun volledige online potentieel te realiseren. Your.Online koestert zijn succesvolle track-record in het overnemen, ontwikkelen en versterken van lokale merken om leidende spelers in hun markten te worden. Your.Online zal zich blijven inzetten om teams van lokale experts die dit waarmaken bij elkaar te brengen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This