Check Point Software lanceert Infinity Spark om kmo’s te beschermen met geconsolideerde, enterprise-level beveiliging en connectiviteit

17 februari 2023

Check Point Software Technologies Ltd., leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, introduceert Check Point Infinity Spark, een preventie-oplossing die AI-beveiliging en geïntegreerde connectiviteit levert aan kleine en middelgrote ondernemingen voor de beveiliging van netwerken, e-mail, kantoor, endpoint en mobiele apparaten. Dankzij het hoogste preventie-vangstpercentage in de branche beschermt de oplossing tegen geavanceerde bedreigingen, waaronder phishing, ransomware, diefstal van inloggegevens en DNS-aanvallen.

De Check Point Infinity Spark-suite levert:

 • Bedreigingspreventie van het hoogste niveau: een detectiepercentage van 99,7 procent.
 • Alles-in-één: kmo’s hebben moeite om hun kritieke bedrijfsmiddelen goed te beveiligen, waardoor ze steeds vaker doelwit zijn voor cybercriminelen. Infinity Spark biedt end to end bescherming via het netwerk, mobiel, endpoint, e-mail én kantoor.
 • Nieuwe Quantum Spark SMB Next Generation Firewalls: Infinity Spark beschikt over Check Point’s Quantum Spark 1500 Pro Series, de eerste gateway in de branche met geïntegreerde artificial intelligence-beveiliging, 5G, SD-WAN en wifi 6. Check Point Quantum Spark Pro levert 3 keer snellere wifi, supersnelle 1 Gbps WAN-verbinding met 5G en geïntegreerde SD-WAN voor betere applicatie prestaties en maximale uptime.

Naast Infinity Spark lanceert Check Point ook Horizon XDR/XPR voor proactieve preventie en Quantum SD-WAN voor filialen.

Horizon XDR/XPR voorkomt cyberdreigingen op alle fronten 

Check Point Horizon XDR/XPR verdedigt organisaties tegen evoluerende cyberdreigingen door gegevens intelligent te correleren en aanvallen op alle vectoren te stoppen, de impact van bedreigingen te minimaliseren en een eenvoudige ervaring te bieden voor beheerders en analisten om incidenten te begrijpen en erop te reageren.

Door het steeds evoluerende dreigingslandschap hebben organisaties moeite om zich effectief te verdedigen tegen cyberaanvallen. Traditionele beveiligingsoplossingen zijn gericht op detectie, waarbij de verantwoordelijkheid voor het beheer, het opsporen en het  onderzoeken van incidenten bij het beveiligingscentrum wordt gelegd. Dit kan leiden tot een reactieve benadering van cyberbeveiliging die netwerken kwetsbaar maakt voor bedreigingen. Check Point Horizon XDR/XPR verandert dit door als eerste XDR-oplossing prioriteit te geven aan preventie. 

Check Point Horizon XDR/XPR biedt:

 • Onmiddellijke, uitgebreide preventie van bedreigingen in alle delen van het beveiligingsdomein, het opsporen van ogenschijnlijk onschuldige gebeurtenissen en deze correleren om cyberaanvallen aan het licht te brengen. Het platform kan onmiddellijke preventiemaatregelen nemen, zoals het blokkeren en beëindigen van processen, het isoleren van bedrijfsmiddelen en het in quarantaine plaatsen van bestanden.
 • Integratie met zowel Check Point als beveiligingsproducten van derden.
 • Een geoptimaliseerde beveiligingspostuur en geconsolideerde analyses, waardoor organisaties inzicht krijgen in aanvalsgedrag, context en schade, en gedetailleerde analyses van indicatoren van een aanval.
 • Voortdurende verbetering van de beveiligingshouding met intelligente correlatie van bedreigingen en gebeurtenissen, gebruikmakend van meerdere gegevenssets, waaronder indicatoren van compromissen, het wereldwijde bedreigingslandschap, Check Point-onderzoek en informatiefeeds van derden.
 • Collaborative Security Operations: het platform stelt organisaties in staat om hun beveiligingsactiviteiten te consolideren en te optimaliseren, waardoor de samenwerking tussen beveiligings- en IT-teams wordt verbeterd om de preventie van bedreigingen over meerdere vectoren te versterken.

Quantum SD-WAN beschermt filialen 

Check Point Quantum SD-WAN combineert het hoogste beveiligingsniveau met geoptimaliseerde netwerk- en internetconnectiviteit om filialen te beschermen tegen cyberaanvallen van de vijfde generatie. In een traditionele netwerkarchitectuur wordt al het verkeer door het datacenter geleid voordat het zijn beoogde bestemming in de cloud bereikt. Hierdoor ontstaat een knelpunt wat de prestaties kan verlagen. Om die te verbeteren en de kosten te verlagen, verbinden ondernemingen filialen rechtstreeks met de cloud met behulp van Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN)-technologie. De meeste bestaande SD-WAN-technologieën op de markt zijn echter niet gebouwd met het oog op beveiliging. 

Quantum SD-WAN:

 • Check Point Quantum-gateways blokkeren 99,7 procent van de nieuwe malware- en phishing-aanvallen, terwijl zero-day- en ransomware-aanvallen worden voorkomen. Het wordt geïmplementeerd op filiaalniveau en biedt een betaalbare oplossing die het hoogste niveau van beveiliging biedt, terwijl ook de connectiviteit voor gebruikers en meer dan 10.000 applicaties wordt geoptimaliseerd.
 • Geen zoom-onderbrekingen meer: met sub-second failover van instabiele verbindingen voor ononderbroken webconferenties, optimaliseert de oplossing de routering voor meer dan 10.000 applicaties en gebruikers terwijl de internetverbinding wordt gecontroleerd op latentie, jitter en pakketverlies.
 • Een complete SASE-oplossing: consistente beveiliging en connectiviteit tussen gebruikers en filialen. De combinatie van Quantum SD-WAN en Harmony Connect (SSE) levert een complete beveiligings- en internettoegangsoplossing (SASE) op die wordt beheerd vanuit het Check Point Infinity-cloudplatform.
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This