Nyck de Vries haalt Northwave Cyber Security binnen als officiële partner 

10 februari 2023

Nyck de Vries heeft Northwave Cyber Security binnengehaald als zijn officiële partner voor het F1™ seizoen 2023. De Nederlander rijdt dit jaar met nummer 21 in het Scuderia AlphaTauri-team. Northwave biedt geavanceerde Managed Cyber Security diensten in heel Europa.   

“Ik laat met veel plezier weten dat Northwave Cyber Security mijn officiële partner is voor 2023. Northwave is een eerste generatie familiebedrijf. Het zijn gedreven experts die voortdurend innoveren op hun vakgebied. Het bedrijf richt zich volledig op langdurige relaties met hun klanten. Deze spannende nieuwe fase in mijn carrière is het perfecte moment om juist met hen dit partnership aan te gaan”, aldus de Vries.  

Northwave is van oorsprong een Nederlands bedrijf en is opgericht in 2006. Het is het grootste 100% Nederlandse cyber security bedrijf, dat ook in Europa toonaangevend is. Naast Computer Emergency Response Services, biedt de firma een innovatief full-service outtasking concept dat klanten in staat stelt alle complexiteit binnen dit cruciale vakgebied integraal uit te besteden.   

Steven Dondorp, oprichter en CEO van Northwave Cyber Security: “Onze mensen kijken enorm uit naar de samenwerking met Nyck. Zijn uitzonderlijke vaardigheden, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen zijn belangrijke eigenschappen waarop wij ook bouwen bij het beschermen van onze klanten. We beschermen hun digitale reis in een wereld waarin dreigingen snel veranderen en security expertise steeds schaarser wordt.”  

Het merk Northwave zal prominent aanwezig zijn op de racehelm en cap van Nyck. Je kunt Nyck en Northwave volgen op www.northwave-cybersecurity.com/nyckdevries en op LinkedIn.   

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This