Programma KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023 in Amsterdam bekend

10 februari 2023

CNCF (The Cloud Native Computing Foundation), de community die ecosystemen voor cloud native software bouwt, heeft het programma van haar conferentie KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023 bekend gemaakt. KubeCon + CloudNativeCon vindt dit jaar plaats in Amsterdam van 18-21 april.

Deelnemers kunnen kiezen uit meer dan 303 sessies, keynotes en breakout sessies, waaronder 91 sessies die worden gehost door CNCF projectbeheerders met inhoud variërend van introductie in open source tot deep dives en technische demo’s.

“We kijken ernaar uit de cloud native community in april samen te brengen in Amsterdam voor een inspirerende conferentie”, zegt Priyanka Sharma, executive director van de Cloud Native Computing Foundation. “CNCF is aanzienlijk gegroeid en heeft nu 153 Graduated, Incubating en Sandbox-projecten die inspelen op urgente behoeften van organisaties in verschillende sectoren en regio’s.”  

Enkele onderdelen van het programma die alvast uitgelicht werden zijn: 

Het volledige programma van KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023 is hier te bekijken. Meer info over registratie is hier te verkrijgen. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This