Check Point Software organiseert virtuele cybersecurity summit CPX 360

9 februari 2023

Check Point Software organiseert dit jaar weer een virtuele editie van CPX 360, ‘s werelds grootste summit over cyberbeveiliging. Dit driedaagse evenement brengt de industrie samen om de nieuwste oplossingen en strategieën te bespreken die organisaties beschermen tegen cyberdreigingen. CPX 360 2023 biedt een exclusieve line-up van keynote-sprekers en verdiepende sessies met specialisten uit de sector over de toekomst van cyberbeveiliging. 

Het event vindt plaats van 14 tot en met 16 maart. De eerste dag, dinsdag 14 maart, is voorbehouden voor medewerkers en partners. Op woensdag 15 maart en donderdag 16 maart is het event toegankelijk voor iedere geïnteresseerde. CPX 360 2023 staat in het teken van praktische adviezen en laat zien hoe Check Point Software bedrijven wereldwijd helpt om security opnieuw vorm te geven. De sessies gaan onder meer in op:  

  • Voorspellingen van experts over cybersecurity in 2023
  • Stappen om uw organisatie te beschermen tegen geavanceerde cyberbedreigingen
  • Sessies en workshops over Zero Trust Network Access, Cloud en Network Security 
  • De nieuwste ontwikkelingen van onze technologiepartners
  • Een sneakpeek van Check Point’s nieuwe producten
  • Onthulling van de roadmap voor 2023

“De editie van vorig jaar was een groot succes. Na alle complimenten en positieve feedback die we vorig jaar mochten ontvangen, kijken we enorm uit naar de editie van dit jaar”, zegt Zahier Madhar, security engineer expert bij Check Point Software in België. “Daarnaast zien we dat cybercriminelen het afgelopen jaar niet stilgezeten hebben. Het aantal ransomware-aanvallen blijft toenemen en nieuwe technologieën zoals ChatGPT brengen nieuwe dreigingen met zich mee. Het is daarom goed om inzichten en ervaringen te delen over hoe we al deze uitdagingen het hoofd kunnen bieden.”

Deelnemen aan CPX 360 is gratis. Kijk voor meer informatie en registratie op de eventpagina.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This